LELKIZŐ

Kisfia miatt zokogott Rubint Réka

Rubint Réka maga is meglepődött, mennyivel érzékenyebben érintette Zalán óvodai ballagása, mint korábban Laráé vagy Norbié.
  • Szerző: Buster

Az édesanya nem is tudta visszatartani könnyeit. Rubint Réka a %%-nak mesélte el, mi játszódott le benne, amikor meglátta ballagó kisfiát.

"Zalánka hat éves lett, és szeptembertől iskolába megy. Háromgyermekes anyukaként azt hittem, hogy nem érhet különösebb meglepetés, de ahogy ott ültem, és néztem a ballagó kisfiamat, elragadtak az érzelmek."

Arra gondoltam, hogy ezzel végérvényesen véget ért egy korszak az életemben anyukaként, hiszen már Zalán sem az a kisfiú, mint eddig.

"Megnyúlt és nagyon komoly krapekká cseperedett. Mivel nem tervezünk több gyerkőcöt, megrohantak az érzések. Legközelebb már csak akkor babázhatok, ha ők hárman felnőnek, és megajándékoznak minket unokákkal”

- mondta elérzékenyülten Réka, aki jobban izgul az iskolakezdés miatt, mint Zalán.

"Zalán számára egyelőre nem jelent sokat, hogy szeptembertől suliba jár, csak én izgulok egy kicsit. Persze megnyugtató a gondolat, hogy egy iskolába jár majd Larával és Norbival. Már találkoztunk a tanító nénivel és a leendő osztálytársaival is, ami szuperül sikerült”

- árulta el a fitneszlady.  
 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?