LELKIZŐ

Kisfia miatt zokogott Csobot Adél

Az énekesnő azt a mondatot hallotta a kisfiától, ami az édesanyák legnagyobb félelme. Szerencsére a történetnek vidám vége lett.
  • Szerző: Ripost

Csobot Adél két gyermek boldog anyukájaként sem tesz úgy, mintha az ő élete egy tündérmese volna, mindig bátran beszélt az anyaság nehéz pillanatairól.

Így tett most is, amikor blogbejegyzésben osztotta meg azt a történetet, ami minden anya rémálma: nagyobbik gyermeke azt mondta, nem szereti őt.

Nátán májusban lesz hároméves, és éppen olyan korszakát éli, amikor édesapjához jobban ragaszkodik, mint Adélhoz. A kicsi ezért nehezen viselte, amikor egyik reggel Istenes Bence helyett az énekesnő vitte őt bölcsődébe. 

"Tizenöt perce vagyunk úton, és ő megállás nélkül zokog, majd egyszer csak azt kiabálja hátulról, ami szerintem minden anyukát brutálisan szíven üt:

Anya, én téged nem szeretlek, és komolyan apával akarok bölcsibe menni!

Na, erre viszont nem számítottam. Hirtelen semmit, de tényleg semmit nem tudtam mondani, csak hallgattam nagyon hosszúnak tűnő percekig, majd sírtam én is vele együtt" - írta a csalad.hu-n Adél, akit végül kisfia aznap délután, egy csokor virággal engesztelt ki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?