LELKIZŐ

Kisfia miatt fakadt könnyekre Mádai Vivien!

A mûsorvezető állást kapott a FEM3-nál, ezért pedig át kellett szerveznie az életének egy részét.
  • Szerző: Ripost

Vadonatúj szerepben láthatják a nézők Mádai Vivient! A csinos anyuka ugyanis szeptember hatodikától a megújuló FEM3 Café műsorvezetője lesz. Társai Czippán Anett, Berki Krisztián, Stohl Luca, Polyák Lilla és Kinter Oszkár lesznek.

Vivien a %%-nak mesélt arról, milyen érzés volt, amikor megtudta, hogy hosszú idő után újra képernyőre kerül.

"Hihetetlenül örültem, főleg, mert amikor castingra hívtak, nem mertem beleélni magam abba, hogy sikerülhet. Végül mégis így lett, ez pedig hatalmas ajándék számomra. Nagyon szeretem a TV2-s csapatot, és ez egy hálás feladat. Vendégként is mindig szívesen mentem be a FEM3 Caféba" - árulta el Vivien, aki a műsorvezető társaival is jól kijön.

Úgy látja, remek csapat alakult ki, habár az első élő adás miatt egyelőre egészséges izgatottságot érez.

"Először nagyon féltem, de tudom, hogy könnyen vissza lehet csöppenni ebbe a világba. Az életszakaszomnak megfelelően főleg az életmód, az anyaság és a gasztronómia témakörök érdekelnek, remélem, a főzőtudományomat is csiszolhatom."

Vivien munkája miatt a kisfia bölcsődébe megy, és bár Zénó nagyon nyitott gyermek, a fiatal édesanya azért megszenvedte az elszakadást.

Nyáron már kipróbálta a családi napközit, és nagyon jól érezte magát. Szerintem én jobban féltem nála, meg is sirattam egy kicsit a helyzetet, de ez ilyenkor teljesen természetes.

A csinos műsorvezető ráadásul az egész nyarat a Balatonnál töltötte, így kedden teljesen feltöltődve ül a műsorvezetői székbe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?