LELKIZŐ

Kiengedték a kórházból Madár koraszülött kisfiát

Több mint egy hónap várakozás után az Erdei család végre hazavihette Vilmoskát a kórházból. Igaz, csak egy napot tölthetett otthon a koraszülött kisfiú.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a %% elsőként beszámolt, Erdei Zsolt kisfia május 18-án, hét hónapra, 1480 grammal koraszülöttként jött a világra. Az elmúlt időszak nagyon megviselte a családot, mert a fiúcska alig hogy megszületett, intenzív osztályra és lélegeztetőgépre került. Hála az orvosoknak, a fejlett technikának és Vilmoska akaraterejének, mára több mint 900 grammot gyarapodott. Pénteki lapszámunkban arról számoltunk be, hogy a kisbaba még nem képes önállóan enni, fizikailag néha megterhelő számára az étkezés, ám mivel Vilmoska súlya szépen növekszik, így a további vizsgálatok előtt, egy napra hazatérhetett testvéreihez.

"Nagyon jó érzés volt, hogy mindannyian itthon voltunk. Megnyugtató és boldog pillantok voltak ezek"

– kezdte Madár, majd tovább beszélt érzéseiről

"Végre, mindenféle időkorlátozás nélkül a kezembe foghattam a fiamat. Itthon fürdethettük meg Vilmoskát, aki nagyon jól alszik és szerencsére jól is eszik. Szopizik és tápszert is kap, szépen erősödik.

Imádom, hogy a fiam egy mosolygós, víg kedélyű baba, és már nagyon várjuk, hogy végleg itthon legyen velünk

– áradozott a büszke, háromgyermekes apuka, aki a napilap hétfői számában azt is elárulta, miért kellett visszavinni a kórházba kisfiát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?