LELKIZŐ

Kiderült, miért maradt gyermeke betegágya mellett Liptai Claudia

Claudia rövid posztban tudatta rajongóival, hogy kisfia beteg lett, így miatta nem tud részt venni a Sztárban Sztár élőshow-jában.
  • Szerző: Buster

Vasárnap este mindenkit meglepett a TV2 stúdiójában, hogy a Sztárban Sztár zsűripultja mögött csupán három széket lehetett látni. Az élőshow első pillanataiban aztán kiderült, hogy Liptai Claudia nem lesz ott a műsorban. A zsűritag kétéves kisfia, Marcell megbetegedett és kórházba került, ő pedig természetesen el sem mozdul az ágya mellől. A TV2 műsorvezetője ezzel egy időben a közösségi felületein osztott meg egy fényképet, amelyen fogja Marcell kezét, és röviden elárulta követőinek, mi történt.

"Sajnos a baj mindig váratlanul csap le. Amikor a gyermekünk lesz beteg és kórházba kerül, annál rosszabbat el sem tudunk képzelni. És az mindent felülír. Munkát vagy bármi mást.

Sajnos ma éjszaka velünk ez  megtörtént.

Úgyhogy most csak rá figyelek és őrzöm a gyógyulását. A mai élő műsorhoz pedig mindenkinek sok sikert kívánok”

- írta Claudia, aki egy pillanatig sem hezitált és gondolkodás nélkül mondta le a tévéshowt. Marcell születésekor ugyanis megfogadta, soha többé nem követi el azokat a hibákat, amelyekbe akaratlanul is belefutott 9 évvel korábban született gyermekénél, Pankánál.

Az önmagának és a kisfiúnak tett ígéretét maradéktalanul be is tartotta, hiszen míg korábban a szülés után nagyon hamar visszatért a munkához, Marcellnál a csendes elvonulást választotta, és egy évig kamerák közelébe sem ment, hogy megélhesse az anyaság minden örömét. Erről korábban a %RIPOST%-nak mesélt.

"Ezt egyrészről lelkiismereti kérdésnek, másrészről élettani dolognak vettem. Marci várása és érkezése is más volt, mint Pankáé. Érettebb és bölcsebb vagyok, na meg jobb fej. Ki merem jelenteni, hogy 33 évesen sokkal görcsösebben álltam hozzá az élethez. Jobban érdekelt a munka, illetve az, hogyan tudok megélni belőle. Most tudtam nemet mondani, és minden nem egy új igent hozott az életembe”

- mondta Claudia idén áprilisban.

Hívtuk a műsorvezetőt, hogy megtudjuk, hogy van Marcell, de érthető okokból az édesanyát nem lehet elérni, hiszen minden pillanatát a kisfia mellett tölti és a külvilág teljes kizárásával koncentrál a gyógyulására.

“Előfordulhatnak váratlan helyzetek, amihez alkalmazkodnunk kell egy élő műsor során. Amikor Claudia ma jelezte a problémát, támogattuk a döntését, így este kivételesen csak három zsűritag értékeli a sztárokat. 

Mielőbbi gyógyulást kívánunk Marcellnek

- írta kérdésünkre még vasárnap este  a műsor előtt a TV2 sajtóosztálya.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?