LELKIZŐ

Kiderült, kivel tölti kettesben a karácsonyt Bochkor Gábor

Míg Várkonyi Andrea a kislányukkal, Nórival várja a Jézuskát, addig a rádiós egy számára másik nagyon fontos nő társaságát élvezi majd szenteste...
  • Szerző: Ripost

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea már hónapok óta nincsenek együtt, ugyanakkor karácsonykor sok elvált pár a gyermekeire való tekintettel együtt tölti a szentestét. Andrea és Gábor mindig is modern gondolkodású, liberális értékrendet valló pár benyomását keltették. Teljes szabadságot adtak egymásnak a közösen töltött évek alatt is. Így jogosan merült fel a kérdés, hogy kislányuk, Nóri miatt nem töltik-e együtt a legmeghittebb ünnepet?

A Bors úgy tudja, hogy korábban a nagyszülőkkel, vagyis Andrea szüleivel és Gábor édesanyjával ülték körbe az asztalt, a karácsonyi menüsorról pedig mindig a gasztromániás Bocsi gondoskodott.

A rádiós szerda reggel a Music FM Önindító című műsorában egy karácsonyi poén kapcsán megjegyezte, hogy szenteste vele lesz az édesanyja is. Ezután hívta fel a Bors munkatársa Bochkor menedzs­mentjét, ahol azt a választ kapta, hogy Gábor nem szeretne arról nyilatkozni, miként tölti az ünnepeket.

Ám Várkonyi Andrea elmesélte, milyen lesz az idei karácsonya.

Mindent megteszek annak érdekében, hogy a gyermekemnek fantasztikus karácsonya legyen!” – jelentette ki a tévés-pszichológus, majd a részletekbe is beavatta a lapot. „Nem akarom, hogy Nóri bármiben is hiányt szenvedjen, de mindeközben azt sem szeretném, hogy azt érezze, színház az egész. Éppen ezért, ráadásul az ő kérésére, külön töltjük Gáborral a karácsonyt, pont úgy, mint minden elvált szülő. Egyik nap Szegeden leszünk a szüleimnél, másik nap pedig Nóri az édesapjával karácsonyozik. Túl friss, és túl „feszült” még a helyzet ahhoz, hogy együtt ünnepeljünk. Akkor csak mindenkinek viselkednie kellene, és tartania a száját, nehogy valami olyat mondjon Nóri előtt, amit egyébként nem szeretnénk, ha hallana. Ezt sem én, sem ő, sem pedig Gábor nem akarja. Mindnyájuknak jobb, ha külön, de békességben töltjük az ünnepeket!” – fogalmazott Várkonyi Andrea.

És ezeket olvastad már?