LELKIZŐ

Kiderült, ki őrzi Stadler József végrendeletét

Józsi bácsi állandóan dicsekedett a rejtélyes, fiatal hölgyről. Így szinte biztos, hogy az egykor milliárdos üzletember végrendeletét is nála kell keresni...
  • Szerző: ripost

Csupa titok övezi azt a fiatal lányt, akit Stadler József, tervei szerint, oltár elé kísért volna. Az akasztói juhász lapunknak is mesélt a bimbózó románcról.

„Egy húszéves hölgyért dobog a szívem. Egyvalamit kérek a sorstól: mentsenek fel a bíróságon, mert utána a megmaradt pénzemből lakodalmat csapunk. Feleségül veszem a lányt. Végre azt érzem, megtaláltam a megfelelő partnert, akivel leélhetném az életemet” – vallotta be Józsi bácsi, aki, bár nem készült a halálra, megírta a  végrendeletét, és az iratban azt is kifejtette, három gyermeke helyett, fiatal szerelemére bízná üzleteit. Arra a húszéves hölgyre, akiről számos pletyka látott napvilágot a faluban az akasztói juhász halála óta.

„Az agyvérzése előtt négy nappal beszéltem Józsi bácsival. Megkérdeztem tőle, hogyan érzi magát.

Õ pedig széles mosollyal azt mondta: Sosem voltam még ilyen boldog. Szerelmes vagyok – büszkélkedett. Folyton emlegette a faluban a fiatal barátnőjét, de sosem mutatta be senkinek

– mesélte a %%-nak Stadler egykori beosztottja, Erzsi, aki elárulta, a faluban azt beszélik, hogy Józsi bácsi rejtélyes menyasszonyánál lapulhat az üzletember végrendelete.

Erről az egykori beosztott mesél részletesen a %% napilap pénteki számában.

És ezeket olvastad már?