LELKIZŐ

Kiborult a magyar énekesnő: zokogva kért bocsánatot egy videóban

A híresség a NOX sikerei csúcsán egyik pillanatról a másikra döntött úgy, hogy szerelmi csalódása miatt egészen Ausztráliáig menekül.
  • Szerző: ripost

Sírva kérte rajongói bocsánatát egy múltbéli hiba miatt Péter Szabó Szilvia! Az énekesnő tíz évvel ezelőtt, egy szerelmi csalódás miatt döntött úgy, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnik az országból.

Bánatában egészen Ausztráliáig menekült. Szilvia élete azóta rendbe jött, szerelmes lett és gyermeke született, ám teherként cipeli a múltját: bántja, hogy soha nem kért bocsánatot a rajongóktól, amiért cserben hagyta őket.

„Tudtam legbelül, hogy nem adtam meg a rajongóimnak azt, amit kellett volna, amiért olyan régóta szerettek. Úgy jöttem le a színpadról, hogy gyűlöltem magam azért, hogy azok az emberek úgy mentek haza, hogy becsaptam őket. Nem azt kapták tőlem, amit adni tudok. Hiába voltunk fent a csúcson és dübörgött minden, azt éreztem, ha nem megyek el és nem kapom vissza a fényemet, akkor nem állhatok fel a színpadra, mert az nem fair" – fogalmazott a Tények Extrában az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?