LELKIZŐ

"Ki akartam szállni" - meglepően őszinte vallomást tett Harry herceg

Harry herceg szokatlanul őszinte interjút adott arról, hogy el akarta hagyni a családját, hogy hétköznapi életet élhessen.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Harry herceg bevallotta, egyszer "ki akart szállni", el akarta hagyni a családját, hogy normális, hétköznapi életet élhessen.

Egy rendkívül őszinte interjúban a 32 éves herceg beszélt a 20-as évei botrányairól is, és bevallotta: miután elhagyta a hadsereget, nem akart felnőni, nem talált értelmes szerepet magának. Úgy érezte, céltalan az élete, és megpróbált elmenekülni a pompa és az ismertséggel járó nyomás elől.

Többéves durva bulizás, ivászat és kemény dohányzás következett. Harry ezt teljes káoszként írta le és elismerte, többször állt a teljes összeomlás határában.

Aztán egyik nap elhatározta, hogy nem adja fel. Olyan erősen munkált benne nagyanyja, a királynő iránti szeretete és hűsége, hogy inkább új célokat keresett magának.

"Ki akartam szállni, de végül rájöttem, hogy inkább kitalálok magamnak egy szerepet. Nem akarok egy lenni a sok híresség közül. Az ismertséggel és a szerepemmel akár jót is csinálhatok".

A hadseregben úgy érezte, végre hazaérkezett. Ott senki sem hercegként kezelte, egy volt a többi katona között. Mindenki más háttérrel rendelkezett, más kultúrából jött, de megtanulták tisztelni és szeretni egymást. Éppen ezért érintette rosszul, hogy egy újság kiszivárogtatta, hogy Afganisztánban szolgál. Azonnal visszahívták biztonsági okokból.

Vilmos herceg sokat segített neki a leszerelése után, így jött az ötlet is, hogy ezentúl a sérült katonák ügyeit fogja segíteni.

"Vilmos és én hihetetlenül szenvedélyesen vetettük bele magunkat a jótékonysági munkákba. Ezt tanultuk édesanyánktól. Olyan ügyek mellé álltunk, mint amiket ő is támogatott."

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?