LELKIZŐ

Kegyetlen vallomás: Pirner Almának nem kell beteg baba

Õszintén beszélt arról, milyen félelmekkel küzdött a terhessége idején.
  • Szerző: Ripost

Várandóssága idején Pirner Almának is szembe kellett néznie a kismamák legnagyobb félelmével, miszerint a gyermeke esetleg nem lesz egészséges.

Alma példás édesanyja kisfiának, Lennynek, aki a napokban ünnepelte az első születésnapját, ezért is döbbentett meg mindenkit, amikor leplezetlen őszinteséggel vallott arról, hogy egy beteg gyermek születését talán nem lett volna képes elfogadni. Terhessége idején minden lehetséges vizsgálatot megcsináltatott annak érdekében, hogy teljesen biztos lehessen abban, egészséges gyermeke születik majd.

Belehaltam volna, ha valami baja történik

- mondta el őszintén Alma a FEM3 Micsoda Nők! című műsorában.

Amikor pedig Várkonyi Andrea arról kérdezte, mit tett volna, ha kiderül, beteg a gyermeke, újra egyenes választ adott.

"Nem tartottam volna meg. Nem tudtam volna együtt élni ezzel, bevallom. Ott, abban a helyzetben úgy döntöttem volna, hogy nem. Azt gondolom, ez a gyermek és a mi szempontunkból sem lett volna jó.

Nem érzem magam elég erősnek ahhoz, hogy egy beteg gyermekkel egy életen át együtt tudjak élni és felelősséget tudjak vállalni.

Alma emiatt úgy gondolja, az orvostudomány fejlődése ebből a szempontból fontos dolog, hiszen az újfajta vizsgálatoknak köszönhetően manapság már dönthetnek az édesanyák ilyen és ehhez hasonlóan nehéz kérdésekben.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?