LELKIZŐ

„Mindjárt meghal a kedvesem!” – életveszélyes állapotban vitték kórházba a magyar énekes menyasszonyát

Drámai hónapokon van túl Kefir és menyasszonya, Mariann.
  • Szerző: Ripost

Drámai hónapokat élt át Kefir és menyasszonya, Mihalyi Mariann. A fiatal nő idén év elején részleges agyi trombózissal került kórházba, a mentőben annyira lezsibbadt az egyik oldala, hogy beszélni sem tudott. A pár már túl van a nehezén, de Kefir menyasszonyának élete végéig gyógyszert kell szednie.

Fotó: Facebook

„Egy étteremben ültünk a rosszullétem előtt, de már ott olyan fáradtság jött rám, hogy rá kellett feküdnöm az asztalra. Hazaérve elkezdett fájni a fejem, olyan volt, mintha satuba fogták volna, vagy két órát hánytam, ekkor már azt éreztem, nagyobb a baj” – mondta a kezdetekről a Blikknek Mariann, akit végül mentővel vittek kórházba.

„170 felett volt a vérnyomásom, és miután elindultunk, egyszer csak lezsibbadt az arcom bal fele, majd az egész bal oldalam, beszélni sem tudtam. Kiderült, hogy részleges agyi trombózisom volt” – folytatta Kefir kedvese, aki végül három hetet töltött a tatabányai Szent Borbála Kórházban, ahol folyamatos injekciós kezeléssel próbálták meggyógyítani. Szerelme pedig egy pillanatra sem tágított mellőle, beköltözött ő is a kórházba. Azt is elmesélte, milyen szörnyű pillanatokat élt meg, amikor a mentőket hívta.

„Döbbenetes kérdéseket tettek fel, még azt is megkérdezték, hogy esetleg nem bántottam-e. Hiába mondtam nekik, hogy mindjárt meghal a kedvesem, faggatóztak. Szörnyű volt, de szerencsére végül Mariann Tatabányán jó kezekbe került” – emlékezett vissza az énekes.

Mariann nem akarta felzaklatni a szüleit, ezért sokáig hallgattak a betegségéről, nem mondták el nekik.

„A szüleim Nyíregyházán laknak, nem szerettem volna, ha hetente több ezer kilométert utaznak, hogy aztán aggódva ott sírjanak az ágyam mellett. Ezért csak utólag tudták meg ők is, mi történt, amikor már otthon voltunk” – tette hozzá Mariann.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?