LELKIZŐ

Károly herceg drámája: szívfacsaró, mit tett vele Harry és Meghan Markle

A brit trónörökös nagyon szomorú, amiért két év alatt csupán két alkalommal találkozhatott Archie-val, Harry és Meghan ugyanis nem adtak több lehetőséget.
  • Szerző: ripost

Jóllehet, a napokban múlt kétéves Harry herceg és Meghan Markle kisfia, a nagyapja, Károly herceg csupán életében kétszer láthatta őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A döbbenetes hírt egy bennfentes árulta el a Daily Mailnek, aki szerint a walesi herceget megviseli, hogy hiába szeretné, gyakorlatilag semmiféle személyes kapcsolata nincs a kis Archie-val.

Károly herceg két év alatt csak kétszer láthatta az unokáját, Harry herceg és Meghan Markle nem adtak több esélyt

Károly herceg két év alatt csak kétszer láthatta az unokáját, Harry herceg és Meghan Markle nem adtak több esélyt

A kétéves Archie – aki a lap információi szerint már beszél, ráadásul amerikai akcentussal – egy éve Amerikában él a szüleivel, és bár az utóbbi hónapok pandémiás helyzete valóban nehézzé tették volna a találkozást, Harry herceg és Meghan Markle a járvány előtt sem törték magukat, hogy megismertessék a gyermeküket a királyi család tagjaival.

Nem csak Károly herceg került szomorú helyzetbe: Archie-t nagyon szeretnék látni a kis unokatestvérei is, Vilmos gyermekei: György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg, ám ők eddig csak egyszer találkozhattak a legkisebb családtaggal.

„Igazság szerint Harry családjából mindenki egy kezén meg tudja számolni, hányszor látták Archie-t, amióta megszületett és a szülei elvitték az Egyesült Királyságból. Nagyon szomorú történet ez...” – mondta el a Daily Mailnek a családhoz közelálló forrás.

A járványhelyzet előtt Harry és Meghan mintha szándékosan került volna minden lehetséges szituációt, amikor Archie több időt tölthetett volna a brit rokonokkal. A kisfiú születése után Elton Johnhoz mentek hosszú nyaralásra Ibizára, és nem voltak hajlandóak részt venni a család éves telelésén sem Skóciában.

Hogy ilyen körülmények között Archie milyen kapcsolatot alakíthat ki a rokonaival, nem lehet tudni, mindenesetre a 72 éves trónörökös nagyon szeretne szeretetteljes viszonyban lenni a legkisebb unokájával is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?