LELKIZŐ

Karácsonykor végre kezébe foghatja unokáját Majka édesanyja

Majoros Hajnalka alig várta a karácsonyt, igazi olasz családként ünnepeltek. Finomságból és szeretetből nem lesz hiány!
  • Szerző: Ripost

Az idei karácsony Majkáéknál más, mint a többi!

A család is bővült a kis Olivér érkezésével, és immáron a műsorvezető nagybeteg édesanyja is megerősödött annyira, hogy szerettei körében tudja tölteni az év legszebb napjait. Ez sok erőt ad neki!

Ibolya néni közel tizenöt éve daganatos betegséggel küzd, a legkisebb unokája születésekor – a kemoterápiás kezelés miatt – Olivért nem vehette kezébe. De idén karácsonykor végre megölelheti az unokáit, amire olyan régóta vár.

"Peti nagyon aranyos, mindenkit megvendégel karácsonykor – mondta a nak Majka édesanyja.

" A fiam azt szeretné, ha az egész család, az összes testvére és Hajni családtagjai is együtt ünnepelnének. Az én szüleim mindig azt mondták: „Szeressétek egymást őszinte testvéri szeretettel, mert ha mi már nem leszünk, csak ti maradtok egymásnak”.

Az biztos, hogy jó érzéssel fogom egyszer örökre lehunyni a szemem, mert tudom, hogy nagyon jószívű gyermekeim vannak

– mondta melegséggel hangjában Ibolya néni, aki a kezelések miatt ugyan kicsit gyengének érzi magát, mégis is készül a nagy napra.

"Az már biztos, hogy hétfőn egész nap sztrapacskát fogok szaggatni. Az lesz a belépő. Olyan ez nálunk, mint az útlevél vagy a vízum – nevet, majd folytatja.

"Kicsit fáradt vagyok, elfáradt az öreg szervezetem. De azért mégis megéltem az idős kort, így nem panaszkodom. Az biztos, hogy ha Peti nincs és nem támogat, már nem lennék. Csak azt sajnálom, hogy a betegségem miatt nem lehetek az unokáim igazi, klasszikus nagymamája. Nem tudunk gyakran találkozni, de most nagyon várom, hogy lássam őket és Hajni családját, mert tiszta szívvel szeretem őket

– fejezte be kedvesen Ibolya néni, akire januártól újabb kezelések várnak. Innen is kívánunk neki kitartást és mihamarabbi gyógyulást. De mindenekelőtt boldog karácsonyt!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?