LELKIZŐ

Kállay-Saunders András szívszorító vallomása beteg édesanyjáról

Borzalmas napokat él át Kállay-Saunders András, akinek imádott édesanyja, az egykori modell, Kállay Katalin kórházba került...
  • Szerző: Ripost

Nagy a baj, mert szombat hajnalban az énekes közösségi oldalán arra kért mindenkit, hogy imádkozzon az édesanyjáért.

Szombat hajnalban hívott az anyukám, hogy rosszul van, és rohantam érte. Nagyon megijedtem, de hogy pontosan mi történt, arról a tudta nélkül nem szeretnék beszélni. Lemondtam az aznapi fellépésemet, hogy mellette tudjak maradni, és ezúton is szeretném megköszönni a sok imát, és azt, hogy ennyien gondoltak rá, s írtak. Ezt ő is látta – mesélt a szomorú családi eseményről a Bors-nak Saunders, aki nem tudja, meddig lesz kórházban az édesanyja.

Tegnap hazahoztam a laká­sába, és az időm nagy részében mellette vagyok, de holnaptól ismét kórházba megy, egy másik helyre kerül, és folytatódnak a vizsgálatok. Nemcsak most, eddig is, mindig anyukámért és a nagymamámért éne­keltem, aki sajnos már nincs köztünk. Édesanyám a legnagyobb támogatóm, sokat izgul értem, mert nagyon szeret. És tudom, hogy ő akkor boldog, ha én sikeres és boldog vagyok – mondta András, akinek szerel­me, Tolvai Reni épp jókor érkezett haza külföldi útjáról. Az énekesnő ugyanis pontosan tudja, min megy keresztül szerelme, hiszen édesapja közel egy éve, a családi nyaraláson lett rosszul. Bár Re­niék esete tragédiával végződött, szerencsére Saunders édesanyja, úgy tűnik, jobban van.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?