LELKIZŐ

Jótékonykodik a nyereményéből A Bank fiatal győztese

Nehéz sorsú gyermekeknek adja nyereménye egy részét A Bank címû mûsor csütörtöki győztese. A 18 éves Balázs és keresztanyja, Gabi, 7,1 milliót nyertek.
  • Szerző: Ripost

Balázs 14 éves volt, amikor felvették egy budai gimnáziumba, ám a miskolci fiú édesanyjának nem volt meg a szükséges anyagi háttere ahhoz, hogy felköltözzön vele a fővárosba.

Ezért míg az asszony munkát talált Budapesten, Balázs egy évre a keresztanyjához, Gabihoz került, és a kezdeti nehézségek ellenére különleges kapocs alakult ki köztük. Ezért is vele jelentkezett a TV2 legújabb kvízshow-jába.

„Nem volt kérdés számomra, hogy a keresztanyámmal együtt indulok A Bank 60 milliós főnyereményéért. Nagyon sokat köszönhetek neki. Régen sokszor elvitt magával nyaralni a Balatonra, így megszépítette a gyermekkoromat. Nem tagadom, volt egy időszak az életemben, amikor nehéz körülmények között éltem, ám ezt akkor egyáltalán nem fogtam fel tragikusan. Talán abban érződik mindez, hogy jobban megbecsülöm a pénzt. A nyereményre úgy tekintek, mint egy összegre, ami megkönnyíti az életemet, ám az iskola mellett továbbra is dolgozom majd. Egy nagyobb részt szeretnék nehéz sorsú gyermekeknek adni, mert tudom, milyen nélkülözni, és azt szeretném, hogy másnak ne kelljen” – fogalmazott az érettségi előtt álló fiú.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?