LELKIZŐ

Jöhet az újabb baba: Kulcsár Edinának nagy tervei vannak a lányával

Kulcsár Edina nagyon örülne, ha húga születne a kis Med­ox­nak.
  • Szerző: Ripost

Kulcsár Edina és férje, Csuti boldogabbak, mint valaha. Kisfiuk, Medox születése után ugyan egy picivel kevesebb idejük jut egymásra, ám emiatt nem csüggednek.

"Szerintem természetes, hogy most egy ideig kevesebb időnk jut egymásra, épp ezért töltöttünk együtt szinte minden percet a terhességem alatt. Nem vagyok „paramami”, megtaláltam az arany középutat, amit a család, az ismerősök és a barátok is folyamatosan megerősítenek. A dédim – vagy ahogy én hívom, a mamám – például rengeteget segít, sokszor velünk van, amikor csak teheti, vigyáz Medoxra. Tőle is rengeteg trükköt tanultunk” – mondta a Lokálnak nevetve Edina.

Elárulta, terveik szerint nem állnak meg egy babánál, legalább egy testvért szeretnének Medoxnak.

"Jó volna, ha a kisfiunknak lenne legalább egy testvére. Én nagyon örülnék egy kislánynak, de természetesen az a lényeg, hogy egészséges legyen" – mosolygott Edina.

A gyönyörű modell arról is beszélt, sokan kérdezik tőle, miért nem készít fel lányokat a szépségversenyekre. De véleménye szerint ez nem egyszerű feladat, ahhoz rengeteg időt kellene egymással eltölteniük, hogy mindent át tudjon adni. Ez pedig egyelőre nem fér bele az életébe.

"Ha lesz egy lányom, és ő úgy gondolja, hogy kipróbálná magát szépségversenyeken, akkor hasznos tanácsokat tudok majd neki adni. Nem fogom őt visszatartani vagy lebeszélni. Megtanítom neki a járást, a pózolást és azt, hogy milyen ruha, haj vagy smink áll jól neki. Természetesen, ha nem szeretne a nyomdokaimba lépni, eszem ágában sincs erőltetni a dolgot, ez az ő döntése lesz" - vallotta be.

És ezeket olvastad már?