LELKIZŐ

Megdöbbentő fotó: Így néz ki Jim Morrison sírja, magyar sztárpár járt ott

Jim Morrison 50 évvel ezelőtt 27 éves korában hunyt el. A legendás énekes sírjához látogatott most ki Cinthya Dictator és szerelme.
  • Szerző: szbd

Július 3-án lesz ötven éve, hogy elment a népszerű amerikai rockzenekar, a The Doors legendás énekese. Halálának évfordulója miatt látogathatott ki Jim Morrison sírjához az éppen Párizsban vakációzó Cinthya Dictator és párja, Molnár Tamás.

Jim Morrison 50 éve hunyt el (Fotó: Facebook)

A Jetlag énekese megörökítette telefonjával a megboldogult legenda sírját, a felvételt pedig az Instagram-oldalára is feltöltötte.

Morrisont egyébként a híres Pére-Lachaise temetőben temették el Párizs keleti részén. Rajongói sok kellemetlenséget okoznak a temetőnek. Szemetelnek és összefirkálják a sírokat, emiatt pedig már az is felmerült, hogy új nyughelyet kellene keresni az énekesnek.

Mint a felvételen is látszik, a helyzet valóban elég kaotikus.

Így néz ki Jim Morrison végső nyughelye

Így néz ki Jim Morrison végső nyughelye (Fotó: Instagram)

Mint ismeretes, Jim Morrison mindössze 27 éves volt, amikor elhunyt. Halálának körülményei máig tisztázatlanok. Az énekes Párizsban halt meg, a fürdőkádjában találak rá. A rajongók ma is találgatnak, hogy halálát kábítószer-túladagolás vagy az amerikai kormány által megrendezett merénylet okozta-e. A hivatalos jelentés szerint szívinfarktusban hunyt el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?