LELKIZŐ

Ijesztő: mi történhetett Csobot Adéllal?

A fiatal anyukává vált énekesnő még sosem nézett ki ilyen elszomorítóan.
  • Szerző: j

Idén tavasszal élete legizgalmasabb szakaszát kezdhette meg Csobot Adél és Istenes Bence, miután május elején megszületett kisfiuk, Nátán. A pár boldogsága határtalannak tűnt, Adél folyamatosan képeket osztott meg új életéről, és arról, mennyire boldog családot alkotnak ők hárman.

A fiatal anyuka azonban úgy tűnik, nehezen bírja a hirtelen rászakadt édes terhet, ráadásul bizonyára az sem segít neki, hogy míg ő otthon van a gyermekével, addig Istenes Bence mindig máshonnan posztol képeket, barátokkal szórakozik.

Most ijesztő fotót tett ki rajongói oldalára, amelyen magába roskadva, térdét felhúzva, távolba révedő tekintettel, szomorúan üldögél. A képhez pedig ezt írta:

Nincs gondolatom, és mégis.

A fotó láttán rajongói is megijedtek, mindenki a manapság sajnos egyre gyakoribb szülés utáni depresszióra gyanakodott. A kommentelők viszont nem kímélték Adélt.

Azt hitted, az anyaság és egy kisbaba is csak egy cuki dolog az életedben...hát nagyon nem az... Felelősség, elkötelezettség stb... Ezért mondom mindig, hogy erre meg kell érni valamilyen szinten

- csapott oda az egyik rajongó. Volt, aki megértőbb volt: "Szegénykém... Nagyon unatkozhatsz. Hallottam már sok nőtől, hogy nem könnyűek az első hónapok. De elmúlik!" Összességében sokan aggódnak Adélért, és

úgy gondolják, a régen mindig vidám, mosolygós lány kezd teljesen magába fordulni.

És ezeket olvastad már?