LELKIZŐ

Ijesztő diagnózis: Ezért kellett a kórházba rohannia Nyertes Zsuzsának

Nagyon aggódott.
  • Szerző: Doris

Nyertes Zsuzsának bőven volt miért aggódnia az elmúlt időszakban! Nem elég, hogy sokszor ijesztően magas, 200 volt a vérnyomása, édesanyja egészségével is újra komoly gondok akadtak.

Váratlanul éles, szúró fájdalmat érzett hasi tájékon, majd kiderült, hogy felcsúszott a gyomra!

Orvosi értelemben véve rekeszsérvet kapott, amit bár sok esetben konzervatív kezeléssel elviselhetővé lehet tenni, a doktor kijelentette: az idős asszonyt mindenképpen meg kell műteni! Zsuzsa nagyon megrémült, hiszen 81 éves az édesanyja.

„Mondanom sem kell, nagyon megijedtem, hiszen az elmúlt időszakban anyukám rengeteget betegeskedett. Aggódtam, amikor megtudtam, hogy műteni kell, különösen azért, mert már nagyon idős szegényke, így az altatás is jóval kockázatosabb. De nem volt mit tenni. Láttam, hogy borzasztó fájdalmat gyötrik, rossz volt nézni, ahogy szenved. Bár őszintén szólva az alternatív, természetes gyógymódban jobban hiszek, éreztem, hogy ebben az esetben elkerülhetetlen a műtét” – mondta a %%-nak a színésznő, aki végig édesanyja ágya mellett volt, miután kihozták a műtőből.

"Nagy kő esett le a szívemről, amikor az orvosok közölték a beavatkozás után, hogy minden rendben van. Akkor pedig még boldogabb lettem, amikor magához tért és rám mosolygott" - remélem, most már semmi baj nem történik vele - tette hozzá Zsuzsa.

Hogy azóta mennyit változott az édesanyja állapota, az kiderül a %% szerdai lapszámából!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?