LELKIZŐ

Így üzen a síron túlról özvegyének Tahi Tóth László

Az ismert zongoraművész, Kárászy Szilvia két éve veszítette el a szerelmét.
  • Szerző: BDF

Tahi Tóth Lászlóval huszonöt évet töltöttek együtt, ezért is volt nehéz elfogadnia Kárászy Szilviának, hogy a másik fele nincs többé.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„Próbálom elfogadni az elfogadhatatlant, hogy Laci nincs már velem, és úgy érzem, már jól vagyok. Sokáig az utolsó hónapok fájdalmai, szenvedései jöttek vissza, most viszont már ott tartok, hogy az együtt töltött huszonöt év legszebb emlékei töltik be a lelkem. Sokszor álmodom vele, és ezek az álomképek mindig nagyon pozitívak, nevet, és láttam például teniszezni is egyik éjszaka” – mondta el a Blikknek az özvegy, aki azt is hozzátette, hogy a veszteség okozta sebek az elmúlt időszakban gyógyulni kezdtek, és ezt a férjének is köszönheti.

„Álmomban Laci üzen nekem, hogy jól van, a tudomásomra hozza, büszke rám, és támogat abban, hogy előrenézzek. Ennek szerencsére a munkámban és a kreativitásomban is nyoma van most már. Hiszem, hogy ilyen mély fájdalom után szép dolgok születhetnek a művészet nyelvén. Örülök, hogy visszatér hozzám álmomban, és ilyen életigenlőn, amilyen mindig is volt, ez sokat segített a feldolgozás folyamatában” - tette hozzá Kárászy, aki a mai napon gyertyát gyújt férje emlékére, és a temetőbe is kilátogat hozzá.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?