LELKIZŐ

Így reagáltak a sztárok a párizsi terrortámadásra

Az egész világot megrázta a tegnap éjszakai párizsi terrortámadás és természetesen a magyar és a külföldi hírességek közül is sokan fejezték ki részvétüket és együttérzésüket.
  • Szerző: Ripost

Percről percre egyre több híresség, sportoló, színész, modell és énekes fejezi ki mély megdöbbenését és együttérzését a tegnap éjszaka történt párizsi terrortámadással kapcsolatban a közösségi oldalakon. Vannak, akik csak profilképük megváltoztatásával vállalnak szolidaritást, de olyanok is akadnak, akik hosszabb üzenetben mondják el gondolataikat a legalább 127 halottat követelő kegyetlen támadásról.

Az épp Amerikában tartózkodó Király Viktor például a következő kép mellé ezt írta ki oldalára:

Miért? Miért bántjuk egymást?

A fitneszguru Schobert Norbert viszont hosszabb üzenetben fejezte ki együttérzését:

"Ezúton is szeretném nyilvánosan kifejezni részvétemet a párizsi 150 halálos áldozat családjai, barátai felé és kérni az Európai Unió vezetését, hogy csak annyira szigorítsa meg az Unión kívülről érkezők belépését, tartózkodását, letelepedését, mint az Egyesült Államok bárki számára. Se többet, se kevesebbet.
Nem akarom, hogy a gyerekeim félelemben éljenek és nem akarok legszebb városainkban géppisztolyos katonák között sétálni. Úgy érzem, ez nem politikai állásfoglalás, csak egy emberi kérés azoktól, akik több mint ezer éve anyaföldként tisztelik és szeretik e helyet."

Schobert Norbert

 

Ezúton is szeretném nyilvánosan kifejezni részvétemet a párizsi 150 halálos áldozat családjai, barátai felé és kérni az...

Szerző: Norbi Update2015. november 13.

A Sztárban sztár két énekese sem ment el szó nélkül a történtek mellett. Tóth Gabi és Bereczki Zoltán is szolidaritását fejezte ki Franciaország iránt.

De ma reggel a Class FM és a Morning Show munkatársai is a párizsi Eiffel-torony képét posztolták hallgatóiknak.

Természetesen a külföldi sztárok is azonnal reagáltak, hogy csak néhányat említsünk a sok közül:

Miley Cyrus az amerikai elnök, Barack Obama szavait idézte:

Ez a támadás nem csak Párizs ellen történt, nemcsak a Franciaországban élő emberek ellen. Ez egy támadás az emberség ellen.

David Beckham pedig a Párizsban felkelő nap fényével emlékezett az áldozatokra.

Jamie Oliver, a világhírű szakács az Eiffel-toronnyal kiegészített béke jelét tette ki oldalára.

Beyonce pedig sok millió más emberrel együtt imára kért minden együttérző embert!