LELKIZŐ

Így próbálta megölni magát, teljesen kikészült a sztármami

Mel B feltárta életének legsötétebb pillanatait. Nem fogta vissza magát, magánéletéről is kendőzetlenül mesélt.
  • Szerző: Ripost

Az egykori Spice Girl, Mel B úgy döntött, feltárja múltjának legfájdalmasabb eseményeit. Öngyilkossági kísérlettől kezdve a vaginaműtéten át mindenről beszámolt – írja a Daily Mail.

Mel B főként exférjével, Stephen Belafontéval való kapcsolatát részletezte, hisz a sok dráma kihatással vont életének minden területére. Az énekesnőnél tíz év után telt be a pohár, míg végül beadta a válási papírokat! Mel B saját bevallása szerint addigra már teljesen kikészült és drogfüggővé vált, ugyanis olyan kapcsolatban élt, amelyben folyamatosan bántalmazta őt a férje.

„Minden önbecsülésemet elvesztettem” – mondta az énekesnő, aki küzd a talpra állásért. A sok veszekedés és erőszak pedig csak tovább rontott drogfüggőségén... Mel B azt is bevallotta, hogy kétszer próbált öngyilkos lenni, legutóbb úgy, hogy bevett egy halom aszpirint. De többször is kockára tette életét, mert folyamatosan kemény drogokhoz nyúlt, ami miatt elvonóra is került.

A sztár más dolgokról is beszélt. Azt ugyan eddig sem titkolta, hogy biszexuális, de most azt is elismerte, hogy évekkel ezelőtt belezúgott egy rejtélyes nőbe. Férje miatt a kapcsolat megszakadt, de boldogan emlékszik vissza kalandjára.

A válás után egyébként Mel B hüvelyfiatalító műtéten is átesett, erre állítása szerint önbecsülésének visszanyerése miatt volt szükség, illetve, hogy új életet kezdhessen.

Az újra összeállni készülő lánybanda, a Spice Girls egykori tagja azt is elismerte, hogy a közelmúltban nagyon csúnyán összeveszett egykori kolléganőjével, Victoria Beckhammel, mert ő továbbra sem akar visszatérni a popcsapatba.

 

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, vegye fel a kapcsolatot a segélyvonallal: 116-123. Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről is hívható, mindkettőről ingyenes.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?