LELKIZŐ

Így készül Majka nagybeteg édesanyja fia lakodalmára

Ibolya nénivel betegsége ellenére is madarat lehet fogatni, mióta tudja, hogy fia megkérte Hajni kezét, és készülnek az esküvőre. Ígéri, táncolni fog a lagziban.
  • Szerző: Buster

Majka egy magazinnak jelentette be, hogy megtörtént a lánykérés, és hamarosan oltár elé vezeti gyermekei anyját, aki a nevét már jó ideje viseli. A rapper nagybeteg édesanyja rengeteg erőt kap az örömhírtől,  noha közben kemény küzdelmet folytat a szervezetét újból megtámadó gyilkos kórral.

"Amióta csak ismerem Hajnit, nagyon szeretem. Azonnal tudtam, hogy mellette a fiam végre megállapodhat, és az idő engem igazol, mint ahogyan a két gyönyörű unokám is.

Olyan szép lesz kimondani, hogy hivatalosan is egy család lesznek.

Egyelőre még nem igazán beszéltünk a részletekről, de szerintem nagy lakodalmat ülünk majd, hiszen Hajninak ez a vágya, a fiam pedig megadja neki, ebben biztos vagyok. Ebből az óriási örömhírből erőt merítek a harcomhoz, hiszen szeretnék táncolni a fiam esküvőjén, és fogok is!”- ígéri Majka édesanyja.

"Ami most van, az a szükséges rossz, amit ki kell bírnom. Augusztus ötödikén vár rám még egy kezelés, aztán kiderül, hogy hatott-e a rengeteg kemoterápia. Addig pihenek, keresztrejtvényt fejtek és sokat olvasok, hogy elfoglaljam magam.

Sajnos a kezelések hatása nem került el engem sem, így vannak időszakok, amikor jól vagyok, de vannak olyanok is, amikor a gyengeségtől és a fáradtságtól felkelni sem tudok.

De kibírom, hiszen ez kell a gyógyuláshoz…”- mondta a %%-nak Ibolya néni.

És ezeket olvastad már?