LELKIZŐ

Igazi csoda történt Jimmy családjában! Az orvosok sem értik

Anna néniről az utóbbi hónapokban sorra aggasztó hírek érkeztek, rengetegszer került kórházba. De ennek most vége. A kilencven éves asszony jobban van, mint évek óta bármikor.
  • Szerző: Buster

Zámbó Jimmy idős édesanyja majd negyven éve él pacemakerrel és számos életmentő műtétet hajtottak végre rajta az utóbbi években. Néhány hónapja éppen a %%-nak mesélt a család arról, hogy egyre kilátástalanabb a helyzet és Anna néni már 24 órás felügyeletet igényel. Ezzel szemben Zámbó Marietta most boldogan árulta el az új fejleményeket.

„Csoda, ami történik, ez nem is vitás! A Jóisten meghallgatta imáinkat és visszaadta nekünk az édesanyánkat.

Az orvosai is csak csodálkoznak ezen a nem várt javuláson.

Gyakorlatilag újra önellátó lett és aktívan tölti a napjait. Szemüveg nélkül olvas, és sokat nézi a tévét. Különösen szereti a Star Academyt, ahová az ő engedélyével vittük be Jimmyke aranyláncát, hogy azzal is segítsük az egyik tehetséget, aki a testvérünk dalát adta elő”- meséli boldogan Zámbó Marietta, aki annak örül a legjobban, hogy Anna néninél újra nagy élet van.

"Rendszeresen jönnek a barátnői, akikkel sokat anekdotáznak és nevetnek. Nagyon jó hallani, hogy újra vidámság költözött a lakása falai közé. Rengeteget telefonál Jimmy rajongóival, akik rendszeresen érdeklődnek a hogyléte felől. Ráadásul gyakran látogatják őt a legkisebb unokái Lizike és Ádámka, aminek különösen örül. Anyu érzi az őt körülvevő szeretetet, ami erőt adott neki a felépüléshez”- árulja el a legidősebb Zámbó testvér, aki biztos benne, hogy Anna néni ott lesz a soron következő Jimmy gálán is, hogy együtt emlékezzen fiára a rajongókkal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?