LELKIZŐ

Időzített bomba: szörnyű diagnózist közölt az orvosa Balázs Palival

A népszerû énekes élete legnehezebb időszakán van túl. Egy sérülés majdnem derékba törte az álmait, ráadásul kétszer is kés alá kellett feküdnie.
  • Szerző: ripost

Megrázó őszinteséggel vallott az elmúlt időszak kálváriájáról Balázs Pali!

A népszerű énekes sokáig titkolta a nyilvánosság előtt, hogy milyen megpróbáltatásokon kellett átesnie az utóbbi hónapokban. Pali egy sportsérülést szenvedett tavaly augusztusban focizás közben, és bár eleinte úgy tűnt, hogy nem komoly a baj, idővel kiderült, hogy nagyobbat nem is tévedhetett volna.

"Tavaly augusztusban szenvedtem egy ártatlannak tűnő sportsérülést foci közben, a jobb térdemben leszakadt a porc. Megműtöttek, de az operáció közben derült ki, hogy már a keresztszalagom is el van szakadva."

Az orvos szerint legalább három-négy évig keresztszalag nélkül fociztam, ami időzített bombát jelentett az újabb sérüléseket illetően.

"A második kényszerű operáció minden eddiginél komolyabb beavatkozás volt az életemben, hiszen eddigi maximum csak látogatóba mentem kórházba” - mondta el a Blikknek az énekes, aki úgy érzi, a java csak ezután következett.

„Az orvosom azt mondta, legalább féléves pihenés következik. Három hét mankó, majd több hónap rehabilitáció. Kétségbeejtő szituáció volt, hiszen ott álltam a nagy zenei megújulásom munkálatainak kellős közepén, s még fellépéseket is le kellett mondanom. Emlékszem a kórházban töltött éjszakáimra, aludni sem tudtam, hanem hosszú éjeken át csak bámultam ki az ablakon. És ott, az égboltot figyelve döntöttem el egy éjszaka: csakazértis megmutatom, hogy képes leszek a lehető leggyorsabban visszatérni az életbe."

Pali végül az előírt három hét helyett hat nap után eldobta a mankót, a tizedik napon pedig már konditeremben edzett. A sztár szerint ez a legjobb döntése volt életében, mert ennek köszönhetően rohamos javulásnak indult az állapota, és már sokkal jobban érzi magát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?