LELKIZŐ

Hujber Feri reméli, hogy két gyereke nem sérült nagyon

A viharos életû színész, aki hamarosan saját magát alakítja majd egy róla írt színdarabban, egy percig nem tagadja: rengeteg emberbe belerúgott az elmúlt húsz évben. Amióta azonban visszajött a halál torkából, már más emberként éli az életét. Feri a készülő darab próbája után vallott őszintén a Ripostnak.
  • Szerző: Doris

Élete legizgalmasabb, ám egyben legnehezebb feladata előtt áll Hujber Ferenc, akinek egy másfél órás előadásban kell újra átélnie zűrös életének legviharosabb pillanatait. A színész, aki saját magát alakítja a darabban, összesen 44 karakter bőrébe bújik bele, és mesél sikerről, összeomlásról, botrányokról, újrakezdésről.

Feri, akit januárban kétszer is újra kellett éleszteni, a Negyvenen vagyok című előadás próbája után őszintén vallott a %%-nak arról, hogy mennyire nehéz önmagát alakítania, és így újra átélni élete legdrámaibb pillanatait.

"Iszonyatosan nehéz saját magamat megformálni színpadon! Nem tagadom, hogy van bennem egyfajta önsorsrontó őszinteség, így élem az életem. Ezért volt olyan jelenet, amit csak egyszer tudtam eljátszani. Többet nem bírt a lelkem." - árulta el őszintén.

Természetesen arra is kíváncsiak voltunk, hogy melyek voltak azok a szakaszok az életében, amiket lelkileg különösen megterhelő volt újra átélni.

"A gyerekkor, és a darab vége, amikor átélem a klinikai halál állapotát. Nagyon nehéz gyerekkorom volt."

- sóhajtott fel Feri, aki, ha tehetné, sok mindent másképp csinálna.

Ám ennek ellenére hálás a sorsnak, hiszen januárban csodával határos módon jött vissza a halálból, azóta pedig mindent átértékelt. Nem véletlen, hogy feleségét is újra az oltár elé vezette, azt pedig csak remélni tudja, hogy két gyereke nem sérült nagyon, amíg ő a vadabb korszakát élte. Az elmúlt húsz évben ugyanis Feri szinte mindenkibe belerúgott, aki csak a közelébe került, most pedig nem győz bocsánatot kérni azoktól, akiket bántott.

"A januári kórház óta sok mindent megértettem, és másként látom a dolgokat. Sokkal kevésbé vagyok dühös, sokkal gyorsabban megállítom magam, és beépítettem az életembe olyan belső fékeket, amik nem hagyják, hogy mindig mindent úgy csináljak, ahogy csak akarom."

- árulta el a zűrös életű színész, aki újabban pszichológushoz is jár, hogy feldolgozza a vele történteket. Azt mindenképp érzi, hogy jó úton jár, és reméli, hogy a hozzá közel állók szeretik őt annyira, hogy megbocsássanak neki.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?