LELKIZŐ

Hujber Ferenc érzi, hogy valami ismét nincs rendben vele

A színész túlhajtja magát, de ahelyett, hogy lassítana, újabb fába vágja a fejszéjét.
  • Szerző: Ripost

Tudja, hogy mit kockáztat vele, ennek ellenére ismét kezdi túlhajtani magát Hujber Ferenc. A színész a Lokálnak mesélt arról, hogy bár tavaly szilveszterkor életveszélyes állapotban került a kórházba, miután összeomlott a keringése, mégsem lassított azóta sem.

"Most jöttem ki csatak izzadtan az edzőteremből, egy buszban ülök, és épp játszani indulok egy olyan darabban, amiben énekelek és táncolok is.

Szóval most úgy érzem, nincs baj, aztán meglátjuk, mi jön még

 - nyilatkozta a lapnak a színész, akinek szavaiból kitűnik, érzi, hogy túllő a célon, de esze ágában sincs lazítani, sőt, újabb területen készül kipróbálni magát.

"Nagyon erős egyéniség vagyok, ezért nem nagyon szeretnek a rendezők, hozzám biztos kéz kell, mert elég határozottan kinyilvánítom, mit és hogyan szeretnék csinálni.

De ahhoz, hogy elérjek valamit a színpadon, nem csupán a rendezőt kell lenyomnom, hanem egy egész színház igazgatóságát, és nem jó kiszolgáltatottnak lenni. Pont ezért a következő nagy lépés az, hogy a másik oldalon, rendezőként is kipróbálom magam.

Hujber Ferenc a lapnak arról is beszélt, hogy szívesen helyettesíti Gesztesi Károlyt, akit szerinte olyasvalamiért hibáztatnak, amit már rég nem követett el újból.

És ezeket olvastad már?