LELKIZŐ

Hosszabb combokról álmodik Kiss Ramóna

Kiss Ramónát sokan irigylik, pedig ő sincs teljesen kibékülve a testével. Alig várja legújabb színházi próbáit, mert akkor végre megszabadulhat a plusz kilóktól.
  • Szerző: M. F.

Nagyon várom, hogy elkezdődjenek a táncpróbák – azok során jó pár kilót fogok fogyni, és feszesebb, fittebb lesz az izomzatom.

– nyilatkozta a Hotnak Kiss Ramóna.

 

A jól megérdemelt vacsim;#szeretemapocimat #rakocska

Posted by Kiss Ramóna hivatalos oldala on 2015. július 15.

A színésznő imád jókat enni, ezt bizonyítja fenti facebook-fotója is. Napjai viszont annyira zsúfoltak, hogy edzeni már alig marad ideje. Szerencsés genetikával áldotta meg a sors, de Ramóna szerint nincs olyan nő a világon, aki tökéletesen elégedett lenne magával. Õ sem az. A színésznő még hosszabb és még formásabb combokra vágyik leginkább.

Én örülnék, ha kicsit hosszabbak lennének a lábaim. A szakmám is megköveteli, hogy jól nézzek ki, hiszen a színészeknek a testük is a munkaeszközük, amit állandóan karban kell tartani.

A 30 éves sztárnak a sok munka mellett nyaralásra sem lesz sok ideje. A sok munka mellet persze nem felejt el élni sem, pár napja például alaposan kibulizta magát a Balaton Soundon.

Az embernek mindig arra van ideje, amire szeretné. Nekem is fontos a munka, de nem a legfontosabb az életemben. Nem azért élek, hogy dolgozzak, hanem fordítva.

Rami tehát ezzel az egy mondattal nem árult el sokat magánéletének alakulásáról.

 

És ezeket olvastad már?