LELKIZŐ

Drasztikus döntést hozott az elhagyott Horváth Gréta

Pont egy hete derült ki, hogy Horváth Gréta házasságának vége, miután a férje megcsalta őt. Most a saját és a gyermeke lelki egészségét tartja szem előtt.
  • Szerző: ripost

Éppen kereken egy héttel ezelőtt robbant a magyar sztárvilág legújabb bombája: Horváth Gréta egy bejegyzésben közölte, hogy a férje elhagyta őt. A rajongókat megdöbbentette a fordulat, hiszen a pár még napokkal a szakítás előtt is láthatóan szerelmesen udvarolt egymásnak a közösségi médiában, ám kiderült, hogy Meggyes Dávidnak szeretője van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azóta számtalan csontváz kiesett még a szekrényből, Gréta bejegyzéseiből legalábbis erre lehet következtetni: az édesanya állítja, nem csupán egy, de több nővel is viszonya volt a férjének a négy és féléves kapcsolatuk alatt.

horváth gréta

Horváth Gréta fontos döntést hozott
Fotó: Instagram

Az ügy legnagyobb vesztese azonban nem csupán az elhagyott Gréta, hanem előző házasságából született nyolcéves kisfia, Filip, aki rendkívüli módon ragaszkodott Dávidhoz, és most óriási törésként éli meg, hogy a férfi kisétált az életükhöz.

Éppen ezért Gréta úgy döntött, hogy szakemberhez fordulnak a fiával annak érdekében, hogy mindketten a lehető legkevesebb sérüléssel éljék túl a családi drámát.

„Nekem és Filipnek a 2022-es év, a mély érzelmi megrázkódtatással, és nem felhőtlen örömmel indult. Eddigi életem során megtapasztaltam, vannak nehézségek, és az élet elém is gördített egy nagyot, az elmúlt napok eseményeit nézve és megélve. Mindig is egy nagyon erős nő voltam amivel igyekeztem példát mutatni, aki talpra tudott állni, mert van kiért, és van miért! Az engem ért fájdalmakat gyermekem és családom, barátaim körében igyekszem feldolgozni, a legfontosabbat szem előtt tartva. Elsősorban ÉDESANYA, és csak utána következik az, hogy nő vagyok! Csak és kizárólag a gyermekem, és a saját lelki gyógyulásomat fogom szem előtt tartani, és ezért képes vagyok felülemelkedni a múlt, és a jelen történésein. Elengedni valakit méltósággal kell, bármi is történt. Nekem ezt tanították, és ezt szeretném Filipnek is átadni! Úgy döntöttem, hogy közösen a gyerekkel szakemberhez fordulunk, hogy ezt az őrületet enyhíteni tudjuk magunkban. Őt még nagyobb veszteség érte mint engem, és nagyon nehéz neki elmagyarázni mi is történt. Folytatom az életünk a munkám, és azt amit a legjobban szeretek az alkotást, teremtést” – fogalmazott az Instagram-bejegyzésében Horváth Gréta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?