LELKIZŐ

Horváth Charlie: A feleségem mindig velem lesz...

Miután átadta az év felfedezettjének járó díjat, a Ripost munkatársával beszélgetett Horváth Charlie, aki érzéseiről vallott.
  • Szerző: Buster

Horváth Charlie is felszabadultan beszélgetett és szórakozott, miután átadta az év felfedezettjének járó díjat a Soulwave zenekarnak. A legenda lassan három éve vesztette el feleségét, de megtalálta az öröm forrását unokájában.

"Nagyon jól vagyok, köszönöm szépen! Mindjárt hetvenéves leszek, és fantasztikus, hogy még most is alig látunk ki a bulikból. Ide is jövünk a zenekarommal szombaton. Valahogy ebbe nem tudok elfáradni, vagy beleunni. Én erre születtem.

Talán azért sikerül ötvennégy éve a színpadon állnom, mert soha nem a pénzért csináltam.

Aki azért vág bele, annak minél előbb abba kell hagynia…”

– jelentette ki Charlie, aki mára valamelyest képes volt elfogadni, hogy elvesztette feleségét, akivel több mint három évtizeden át éltek szerelemben.

"Másfél éven át nagyon nehéz volt nélküle, de ma már elfogadtam, hogy fizikálisan nincs mellettem. Õ életem utolsó percéig velem marad, ez természetes… Magány nincs, hiszen van egy kis unokám, Erik. Odaköltöztek hozzám a nagy házba, így nem vagyok egyedül. Sok energia kell hozzá, de azt megkapom a színpadtól”

– mondta a %%- nak a zenész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?