LELKIZŐ

Hoppá, ezt mondta Gabriela Spanicról a Dancing with the Stars zsűritagja

Molnár Andi rendkívül felelősségteljes feladatnak tartja a zsűrizést a Dancing with the Stars-ban, hiszen a versenyzőknek lelkileg is nagyon sokat számít, hány pontot kapnak. A csinos ítész ugyanakkor kiemelte, nem tud minden esetben szakmai szempontok alapján dönteni. Gabriela Spanic tragédiája például mélyen megrázta.
  • Szerző: Doris

Molnár Andrea fejet hajt Gabriela Spanic profizmusa előtt. Bár a Dancing with the Stars csinos zsűritagja ha kell, szigorú szakmai szempontok szerint értékel, az édesanyját gyászoló Gaby produkciója közben csak arra tudott gondolni, vajon ő képes lenne-e mosolyogva táncolni, miközben a lelkét felemészti a gyász.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Azt kell mondjam, vérprofi volt a színpadi jelenléte. Nagyon nehéz egy ekkora tragédia után mosolyogva táncolni. Meg is mondtam neki, hogy sokkal stabilabb a parketten, annak ellenére, hogy az édesanyja elvesztésével az életben épp kicsúszott a lába alól a talaj. Korábban az volt az érzésem, hogy a partnere, Andrei Mangra a dominánsabb kettejük közül, a rumbánál viszont egyértelmű volt Gaby fejlődése még ebben a nehéz időszakban is” – kezdte a -nak Andi, aki úgy érzi, az első két élő show alatt még szigorúbb volt, mostanra viszont kissé megenyhült.

Fotó: Knap Zoltán / Bors

Bár szerencsére ő még sosem élt át olyat, hogy egy súlyos tragédia után széles mosollyal az arcán kellett táncolnia, az már előfordult, hogy a teste jelezte, lassítania kell!

„Korábban légiutaskísérő voltam és volt olyan durva eset, hogy éjjel repültem, másnap pedig indultunk Belgrádba egy táncversenyre. Azt hittem, hogy meg se fog kottyanni a dolog, de váratlanul azt hittem, elájulok. Izomremegés fogott el, annyira ki voltam merülve. Bár fejben eldöntöttem, hogy végigcsinálom a versenyt, a testem ezt máshogy gondolta”

– emlékezett vissza Andi, aki egyébként viszonylag későn, 17 évesen kezdett el táncolni és bizony volt egy olyan időszaka, amikor úgy érezte, a sok és intenzív tánctanítás miatt kiégett. Ekkor egy időre fel is adta a versenysportot, de aztán rájött, képtelen a tánc nélkül élni.

Nagyon büszke Istenes Lászlóra

Bár Andi egyelőre nem szeretne senkit különösebben kiemelni a versenyzők közül, azt nem titkolja, hogy meglepte Istenes László teljesítménye. Szerinte ugyanis a férfiak 56 évesen már nem igazán lépnek ki a komforzónájukból, a Mokka műsorvezetője mégis bevállalta, hogy táncra perdül.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?