LELKIZŐ

Hihetetlen, mit mondott férjéről Szinetár Dóra

Különleges kapcsolat van Szinetár Dóra és férje között. Hét éve ismerkedtek meg és négy éve házasodtak össze.
  • Szerző: Ripost

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kapcsolata különleges – ezt többször is elmondták már. A két színész a válás után talált egymásra, méghozzá hét évvel ezelőtt, majd négy éve hivatalosan is összekötötték az életüket. Zalán és Dóra közös kisfia, Benjamin nemsokára kétéves lesz, és most a házassági évfordulójukra is magukkal vitték. Gyönyörű helyen ünnepeltek, a Story magazin pedig megörökítette a meghitt pillanatokat.

Fotó: Szabolcs László

„A nagylányom most az édesapjával nyaral, Zalán nagyobbik fia táborban van, így csak hárman vagyunk, ami egyszerűbb, de nehezebb is. Zorka rengeteget foglalkozik Benjivel, aki imádja figyelni a nagyobb testvéreit. Így nekünk is jut néha egy pici idő kettesben. Ha viszont hárman vagyunk, általában mindent együtt szoktunk csinálni” mesélte a lapnak Szinetár Dóra, aki elárulta, férje rengeteget segít neki a fiuk gondozásában és az otthoni teendőkben is.

A színésznő és férje nagyon sokat tesznek azért, hogy a házasságuk jól működjön. Dóra szerint Zalán nagyon türelmes férfi, ez ritka manapság.

„Csodálatos érezni azt a mennyiségű és minőségű figyelmet, amit ő adni tud. Az élet és a szeretet nem a nagy, teátrális gesztusokból áll, hanem a szürke hétköznapokon való figyelésből. Engem igazán boldoggá tesz, hogy Zalán még egy hosszú, munkával teli éjszaka és négy óra alvás után is képes úgy iszogatni a kávéját, hogy közben elmond három viccet. Csak azért, hogy nekem jókedvem legyen” – mesélte a színésznő, aki azt is hozzátette, ő is mindent megtesz, hogy férje szívesen legyen otthon. De azt fontosnak tartja, hogy meghagyják egymás életét, szabadságát.

Makranczi Zalán elmondta, szoktak egymástól külön is programokat szervezni, ő is el szokott járni a barátaival sörözni. Ekkor pedig a színésznő nem hívogatja, hogy hol van és mikor megy már haza.

Mint mondták, a kommunikáció nagyon fontos a számukra, így amikor a gyerekek már elaludtak, mindig megbeszélik a napjukat is.

„Zalán mellett mindig nagybetűs nőnek érzem magam, és nemcsak azért, mert nem próbál megváltoztatni, hanem mert akkor is vonzónak lát, ha van rajtam 3 kiló felesleg, vagy épp nyúzott vagyok, mert nem aludtam eleget. Valahogy engem lát. Igazából engem” – vallotta be Szinetár Dóra. A viták persze őket sem kerülik el, de egyszer sem merült fel bennük, hogy el kellene válniuk.

„Az, hogy összetartozunk, az első perctől kezdve megkérdőjelezhetetlen volt”.

A házaspár előtt még hosszú út áll, amely során egymást is alakítják. Zalán nyitottabbá, érzékenyebbé tette Dórát, míg a színésznő a pozitív gondolataival segíti át szerelmét a nehézségeken

És ezeket olvastad már?