LELKIZŐ

Hétfőtől újraindul a TV2 sikerműsora

Szeptember 28-tól indul az Újratervezés második évada: ismerd meg a családokat, akiknek élete gyökeres változáson megy keresztül az Újratervezők segítségével!
  • Szerző: ripost

Hétfőtől vadonatúj évaddal folytatódik az Újratervezés. A TV2 sikerműsorában újabb családok életkörülményeit változtatják meg, akik bár mindent megtettek, hogy boldoguljanak, de a sorsuk mégis úgy alakult, hogy a kényelmes, meleg otthon önerőből elérhetetlen számukra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Ördög Nóra ezúttal is sokaknak segít majd, ápolja a szereplők lelkét és megpróbálja széppé tenni a napjaikat. A műsorban felbukkan Edit, aki soha nem lehetett édesanya, három nevelt gyermekéért azonban mindent megtett és tesz a mai napig.

„Az én ágyam itt van a konyhában, itt is alszom. Elsősorban az volt fontos számomra, hogy az ő magánkuckójukat megadhassam nekik” – mondta el az asszony, aki mellett szerepel a műsorban Fruzsina is, aki két gyermeke mellett harmincévesen a hat kisebb testvérét is neveli úgy, hogy a fürdőszoba a házukon kívül található.

Fotó: TV2

„Minden télen rettegek, hogy valaki tüdőgyulladást kap, mert a fürdőszoba kint található” – fogalmazott megtörten az asszony.

Az Újratervezés hétfőtől, a Bezár a bazár! után, 22.15-től látható a TV2 műsorán.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?