LELKIZŐ

Hét éve hunyt el Komár László, megható módon gyászolja az özvegye

Krisztina még mindig a közös otthonukban él.
  • Szerző: Ripost

Hét éve hunyt el a magyar Elvis, Komár László. Özvegye, Krisztina a mai napig gyászolja szeretett férjét, és bár megbékélt az énekes hiányával, közös otthonukon képtelen volt változtatni. Lakásukban minden úgy maradt, ahogy az az énekes halála előtt volt.

Fotó: TV2

„Érzem, hogy a halála után sem hagyott el. A lakásban is minden úgy maradt, ahogyan volt, a fürdőszobában most is a fogason lóg a köpenye, a polcon van a parfümje. Az előszobában útra készen várja az a táskája, amit a fellépésekre vitt, benne a jampi-fésűje, a cipőkanál, hogy felvehesse a táncoló fekete lakkcipőt. Ha valahonnan hazaérek, mindig köszönök neki” – mondta a Blikknek az özvegy, aki folyamatosan férje mellett volt, hogy segítse a gyógyulását, annak tudatában, hogy nem tölthettek együtt mát túl sok időt.

„Mindig annak nehezebb, aki itt marad. Olyan embert ápolni, akiről biztosan tudom, hogy elmegy, ahhoz emberfeletti lelkierő szükséges. Úgy kellett neki adni az utolsó csepp energiámat, hogy ne lássa rajtam a kétségbeesést, a fájdalmat. Hat évig titkoltuk a bajt, gyógyulások, műtétek és reményteli időszakok közepette” – fogalmazott az özvegy.

És ezeket olvastad már?