LELKIZŐ

Hátborzongató dologra készült Whitney Houston halála előtt lánya

A fiatal lány nem tudta túltenni magát anyja drogfüggőségén, már korábban is öngyilkos akart lenni.
  • Szerző: Ripost

A Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be a Whitney Houston életéről és drogproblémáiról szóló Whitney című dokumentumfilmet, amelyből megrázó részletek derültek ki az énekesnő életéről - írja a Daily Mail. Fény derült arra is, hogy az énekesnő lánya, Bobbi Kristina meg akarta ölni Whitney Houston-t, de úgy, hogy az természetes halálnak tűnjön.

Mivel Whitney-t gyerekként szexuálisan zaklatta az egyik rokona, ezért az énekesnő igyekezett mindenhová magával vinni lányát, hogy megvédje. Így viszont Bobbi Kristina első kézből nézte végig, ahogy anyja megküzd drogfüggőségével, és tönkreteszi saját és az ő életét is.

Whitney Houston és Bobby Brown 2007-es válása után a 14 éves Bobbi Kristina az anyjához került. Egy évvel később felreppent egy pletyka, miszerint Bobbi Kristina megpróbálta megszúrni anyját egy késsel, és magát is megvágta.

Az is kiderült, hogy a lány korábban megpróbálta eldobni magától az életét, mert nem tudott változtatni életkörülményein - ezért pedig nagyon haragudott anyjára.

Whitney-t 2012-ben találták holtan egy fürdőkádban, és körülbelül három évvel később lányára is hasonló körülmények között találtak rá. A lány kórházba vitték, hónapokig kómában volt, de végül elhunyt. Szervezetében alkohol, marihuána, valamint altatóként alkalmazott gyógyszerek nyomait is megtalálták.

És ezeket olvastad már?