LELKIZŐ

Hatalmas örömhír: végre házasodik a 66 éves szexi magyar énekesnő

A sztárénekesnő és szerelme eddig is nagyon jól megvoltak együtt, ám végre elhatározták, hogy hivatalossá teszik kapcsolatukat.
  • Szerző: Ripost

Szűcs Judith fehér ruhában szeretné kimondani a boldogító igent vállalkozó szerelmének. Judith szerint hatvan felett sem késő megélni az igazi boldogságot.

A diszkókirálynő több mint öt évtizedes karrierje megkérdőjelezhetetlen a hazai könnyűzenében, tíz évvel ezelőtt azonban a magánéletébe is beköszöntött a szerelem korábbi, 1995-ben zátonyra futott há­zassága után. Lett származású üzletember kedvesével idén ko­moly döntésre jutottak: egy évtized után idén kimondják a boldogító igent.

Tíz éve vagyunk együtt, ebből kilenc éve a párom menyasszonya vagyok. Idén szeretnénk az esküvőt,

pontos időpont még nincs. Számomra nem fontos a papír, eddig is boldog voltam nélküle. A párom elképesztően intelligens férfi, rengeteget tanultam tőle. Lehet az ember örök menyasszony, de attól én még az asszonyának érzem magam. A fehér ruhára viszont nagyon vágyom, ebből a szempontból tradicionális vagyok. Visszafogott eseményt szeretnék, a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem tervezek titkos esküvőt. Utána pedig egy jó utazásnak örülnék. Sokat jártunk együtt Thaiföldre, oda bármikor visszamennék vele" – osztotta meg a Borssal legbensőbb vágyait Judith. A 66 éves díva kortalansága egyértelmű, fiatalabb kolléganői is irigylik a külsejét.

Férfi rajongói ma is odáig vannak érte, nemegyszer kellett már szembenéznie durva szexuális ajánlatokkal, de a szemtelen rajongók nyomulása nem ingatja meg a szerelmüket. Sok sztárral ellentétben Judith sosem szégyellte, hogy szépészeti beavatkozásokon esett át. Szerelme nyolc évvel fiatalabb nála.

"Nem érdekel a kora, egész életemben egymást kerestük. Mi­kor megismerkedtünk, minden spontán jött. Egy televíziót akartam vásárolni, ő ott állt mellettem, tanácsot kértem tőle, de amikor egymásra néztünk, tudtam, ebből valami több lesz.

Nehéz elmagyarázni ezt a pezsgést, de ez egy olyan kapcsolat, amiből nincs másik a világon.

Sose gondoltam volna, hogy közel a hatvanhoz találom meg ezt a földöntúli és önzetlen boldogságot, úgyhogy az élő példája vagyok annak, hogy sose késő" – mesélte Judith.

Egyik első szerelme a tragikus sorsú Szécsi Pál volt.

Későbbi férjétől, Fülöp Csaba zeneszerzőtől született meg lánya, Tímea, aki egész életében legfőbb bizalmasa volt, sőt az ő áldása nélkül fiatalabb szerelmével sem jöhetett volna létre a kapcsolat.

"A lányom is nagyon szereti őt. Az volt a legfontosabb a kapcsolatunkban, ők hogyan jönnek ki egymással. Sokszor a lányának nevezi a párom, társaságban automatikusan azt válaszolja, hogy a lányom, ha kérdezik: ki ez a szépség itt melletted" - mondja az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?