LELKIZŐ

Hatalmas csapás érte a 44 éves magyar sztárt, gyászol az énekes

Kökény Attila már nagyon szeretne nagypapa lenni, de sajnos most sem jött össze, a magzat elment.
  • Szerző: Ripost

Januárban izgatottan posztolta a hivatalos oldalára a 44 éves Kökény Attila, hogy álma nemsokára teljesül, hiszen a legidősebb gyermeke, Attila és kedvese szülők lesznek. A hatalmas boldogság azonban drámai fordulatot vett, a Sláger Partyn az énekes szomorúan árulta el: az első unokára még egy ideig várnia kell.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Sajnos a baba elment” – csuklott el Kökény Attila hangja, aki ennél többet érthető okokból nem is szeretett volna mondani erről, pedig néhány hónappal ezelőtt még madarat lehetett vele fogatni a boldogságtól. Örömmel újságolta a Blikknek, hogy fia is ugyanolyan fiatalon lehet apuka, mint egykoron ő volt, és párjával, Arankával már nagyon várják, hogy újra babázzanak. Gyerekei ugyanis részben már kirepültek, fia és lánya önálló életet él, és ugyan a legkisebb még velük él, de már javában kamaszodik.

A családot megrázta a tragédia, de az elmúlt időszakban szép csendben feldolgozták a váratlan veszteséget.

Pedig az unokázás miatt Kökény Attila még életmódot is váltott, több hónapja abbahagyta a dohányzást és alkoholt sem iszik, hogy minél felkészültebb és fittebb legyen majd. A gyerekzsivajra még várni kell, de Kökény pozitívan tekint a jövőbe és ígéri: egy igazán egészséges nagypapát kapnak majd az unokák.

„Hét hónapja tettem le a cigit és ötödik hónapja nem ittam egy korty alkoholt sem. Egyszerűen tudni akartam, hogy van-e ekkora akaraterőm, hogy harminc év után abbahagyjam a dohányzást. Az ital persze sosem volt probléma, de azért a bulikban rendszeresen lecsúszott egy-kettő. De már nem, most is ásványvizet iszom” – mutatta a zenész-énekes, aki hamar megtapasztalta, mekkora változást tud okozni egy ilyen drasztikus lépés az egészséges élet felé.

„Persze, eleinte feljött négy kiló, de azt hamar le is dolgoztam, ami annak is köszönhető, hogy edzek és rengeteg bulim van. Megcsinálok harminc bulit egy hónapban még mindig, de nagyon jól bírom. Életem legjobb döntése volt, hogy leszoktam. Az éneklésnél sokkal jobban veszem a levegőt, jobb a közérzetem, nem büdös a bőröm, nem büdös a szám” – sorolta Kökény Attila, akinek most nagy célja, hogy feleségét, Arankát is meggyőzze arról, hagyja abba a dohányzást.

És ezeket olvastad már?