LELKIZŐ

Harry herceg és Ed Sheeran közös videóval robbantották fel a netet

Sussex hercege és a világ egyik leghíresebb zenésze jó ügy érdekében készítette a felvételt.
  • Szerző: Ripost

Október 10-én van a mentális egészség világnapja, ez alkalomból csatlakozott egy felhíváshoz Harry herceg és Ed Sheeran, akik egy vicces közös videóban is részt vettek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Az Instagramon is megosztott felvételen az énekes becsönget Harryékhez, hogy közös ügyükről beszéljenek, ami mindkettejük számára ugyanolyan fontos. A 28 éves Ed Sheearan először azt gondolja, hogy végre megalapítják a „vörös csapatot”.

„Az emberek egyszerűen nem értik, hogy milyen érzés nekünk – a viccelődések és a megjegyzések. Úgy gondolom, hogy eljött az ideje, hogy kiálljunk magunkért és azt mondjuk: vöröshajúak vagyunk, harcolni fogunk” – mondja a videóban az énekes, akit Harry herceg szakít félbe.

„Hát ez elég kínos. Félreértés történhetett, most a mentális egészség világnapjáról van szó?” – kérdezte a herceg, mire a popsztár gyorsan kitörli számítógépétől a „Vöröshajúak Egyesülete” címet.

Coming soon... @teddysphotos • #WMHD

Az üzenetben végül mindketten komolyra fordítják a szót és elmondják, hogy senkinek nem kell csendben szenvednie. Bátran beszéljen mindenki az érzéseiről nem csak ma, minden nap és kérjen segítséget, hiszen nincs mit szégyellni – írja a Mirror.