LELKIZŐ

Három tragédia is érte, gyászol a TV2 fiatal sztárja

Tasnádi Bence mind a négy mester szemébe könnyeket csalt a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi elődöntőjében.
  • Szerző: Doris

Tasnádi Bencének nem volt könnyű dolga, Zorán egyik legmegindítóbb dalát, a Kell ott fenn egy országot énekelte. A zsűritagok szerint Bence most mutatta meg igazán a lelkét, nem véletlenül, hiszen a lírai dal fájó emlékeket ébresztett benne. Az elmúlt másfél évben ugyanis három nagyszülőjét is elvesztette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„A nagypapám volt az első, akitől el kellett búcsúznom. Teljesen váratlanul összeesett az utcán a szülőfalujában. Azonnal mentőt hívtak hozzá, de már nem tudtak rajta segíteni. Én már akkor éreztem, hogy vigyázni kell, mert lehet, hogy az ő volt felesége, a nagymamám is hamarosan követni fogja. Sajnos igazam lett, fél évre rá ő is elment” – sóhajtott az énekes.

Bencét legutóbb szeptember elején érte súlyos veszteség, másik nagymamáját is elveszítette. A TV2 sztárja előre érezte, hogy a szeretett rokona már sajnos nem lesz tanúja annak, hogy családot alapít.

„Nagyon gyorsan, másfél hónap alatt elvitte a rák. Amikor először befeküdt a kórházba, mert rosszak lettek a leletei, még nem tudta, mi a diagnózis. Rémisztő belegondolni, hogy úgy jött el otthonról, hogy nem tudta, utoljára zárja be maga mögött az ajtót. Az utolsó pillanatig fogtuk a kezét” – mesélte a -nak Bence, aki örült annak, hogy Zorán dala közben tudott mire gondolni, hiszen rengeteg emlék fűzi őt a nagyszüleihez, akik szép kort megéltek, hiszen mindhárman 80 év felettiek voltak.

És ezeket olvastad már?