LELKIZŐ

Hallani sem akar Bajor Imréről a megtagadott fia!

A fiú már teljesen másként érez az elhunyt színész iránt, mint néhány évvel ezelőtt.
  • Szerző: ripost

Immáron tíz éve, hogy 2007 januárjában felbukkant egy fiatal férfi a magyar médiában, aki váltig állította, hogy ő Bajor Imre első, eltitkolt fia, aki 1976 nyarán, egy könnyű nyári kaland során fogant.

Zsebe Richárd ma már elmúlt negyvenéves, két gyermeke van. A sorozatos meghurcoltatások után mindent felégetett maga mögött és Ausztriába költözött, hiszen, mint mondja, itthon annyi támadás érte apja miatt, hogy nem volt képes tovább tűrni a megaláztatásokat, lépnie kellett. A %% most megkereste a férfit, aki ma már egy jól menő étterem konyhafőnökeként dolgozik. A megtagadott fiú feldúltan nyilatkozott lapunknak, habár többször leszögezte, nehéz beszélnie, hiszen rengeteg fájdalom érte őt. Próbálta eltemetni a múltat.

„Tizenhat éves voltam, amikor megtudtam, hogy Bajor Imre az apám. Ekkor dühbe gurultam, széttéptem a szerelmesleveleket, amiket anyámnak írt.

De most is vannak írásos bizonyítékaim arról, hogy az ő fia vagyok, habár ezt sosem ismerte el, még a könyvében is megtagadott.

A legjobban az fáj, hogy édesanyám fél évvel Imre előtt pont ebbe halt bele, tönkretette az életét, hogy nem hittek neki” – fakadt ki a férfi, aki többször hangsúlyozta, hogy már hallani sem akar Bajor Imréről, akiről egészen más képet fest, mint amit a közvélemény eddig ismerhetett.

Hogy mit tett a fiú szerint Bajor Imre, kiderül a csütörtöki %% napilapból!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?