LELKIZŐ

Hajdú Péter családi drámája: az utolsó esélye is elszállt

A mûsorvezető tíz éve nem tudta rendezni a kapcsolatát az édesapjával, és úgy tûnik, ez már nem következhet be.
  • Szerző: ripost

Az utolsó lehetőséget is elvesztette Hajdú Péter, hogy kibéküljön idős édesapjával. A műsorvezető tíz éve nem látta a kilencven éves férfit, miután egy családi konfliktus miatt megromlott a kapcsolatuk.

Bár Péter már régen megbocsátott az apjának, de azóta is hiába próbálta felvenni a kapcsolatot a férfivel, ő nem akart találkozni vele.

"Nincs bennem harag, nem vagyok haragtartó. A kilencvenéves apámnak is megbocsátottam, pedig ő okozta a legnagyobb törést az életemben. A mai napig nem békültem ki vele, pedig nyitott lettem volna rá, de nem úgy alakult. Sajnos személyesen tíz éve nem sikerült tisztázni a dolgokat, bárhol találkoztam volna vele, de ő nem akarta, és már nem is lehet" - fogalmazott a hot! magazinnak a műsorvezető, akinek sajnos már nem lesz lehetősége kibékülnie az apukájával.

"Az unokatestvérem nemrégiben jelezte, hogy az apám már olyan állapotban van, hogy meg sem ismerne. Nehéz ügy ez! Nem érzem magam hibásnak."

Péter egyedül azt sajnálja, hogy apja sosem találkozhatott kisfiával, Dáviddal, mert még az ő születése előtt megromlott köztük a kapcsolat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?