LELKIZŐ

Gyászol Schobert Norbi: Gyilkosság történt!

A tragédiát képtelen megemészteni a fitneszguru. Sokéig el sem árulták neki, mi történt, nehogy külföldi útján kapjon sokkot.
  • Szerző: T:B.

Szörnyű tragédiára ért haza a Schobert család a mexikói Alakreform táborból. A család kutyáját, amely Norbi édesanyjánál, Judit asszonynál lakott, orvul megmérgezték. Az állat óriási kínok között távozott az élők sorából.

"Az a kutya, Körmendi úr volt édesanyám és az egész család szeme fénye! Ezzel az emberi gonoszsággal nem tudok mit kezdeni. Szegény állat kínok között ment el, vért hányt, vért pisilt, miután megmérgezték! Az orvos szerint fagyálló mérget fecskendezhettek abba az ételbe, amit megevett. Számomra érthetetlen, hogy lehet valaki ennyire kegyetlen! Tudjuk, kinek állhatott érdekében eltenni őt láb alól, de sajnos nincs bizonyítékunk, hogy az esetet a bíróság elé vigyük" - kezdte a Blikknek szomorúan Schobert Norbi.

Édesanyja nem is merte elmondani fiának a történteket, amíg nem ért vissza mexikói útjáról. A fitneszmogult így is nagyon megrázta az állat eset.

"Borzasztóan megviselt, én nagy állatbarát vagyok, egy tyúkot sem tudok levágni. Egy csomószor hívnak vadászni, de sosem megyek. Aggódom az édesanyámért most, nehogy összetörjön lelkileg! Milyen ember az, aki elveszi egy idős embertől a társát? Arra nem gondolt, hogy azt a virslit adott esetben, amit a kutyának adott, akár egy kisgyerek is megehette volna véletlenül? Ilyenkor szégyellem magam azért, hogy ember vagyok. Számomra nincs különbség aközött, hogy egy állatot vagy egy embert öl meg valaki. Ez így is, úgy is gyilkosság" - mondta a fitneszguru.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?