LELKIZŐ

Gyászol Bódi Sylvi: nagy veszteség érte

A modell a Facebook-oldalán vallott arról, milyen fájdalmas számára a tudat, hogy elveszítette egy jó barátját.
  • Szerző: ripost

Szívszorító történetet osztott meg a rajongóival Bódi Sylvi. A modellt nemrégiben óriási veszteség érte, miután elvesztette jó barátját, aki Mikronéziában a szomszédja volt.

A Cindy nevű asszonnyal az agresszív daganatos betegség, a mellrák végzett, az életért folyó küzdelmét pedig Sylvi személyesen követte végig.

"Van valami, amit nem meséltem el nektek... A mikronéziai kint tartózkodásom alatt sokat gondolkodtam a halálról... És ezáltal az életről is... Miután meghalt Cindy a mellettem lévő apartmanban. Cindy, akinek neve Hold Istennőt jelentett, amerikai volt és fiatal korában modellként dolgozott. Szép ősz hajú, idős hölgy volt, aki majdnem megérte a 70.születésnapját... Kb. 9 hónapja kezdődött a dolog mellrák formájában... Küzdött a drága lélek minden lehetséges módon, mégsem sikerült, a daganat győzött, mely addigra már nagyon szétszóródott a testében... Cindy a férjével élt itt, aki régebben altatóorvosként dolgozott. Szomszédok voltunk. Nagyon gyorsan nyitottunk egymás felé, így hamar tudomást szereztem a küzdelméről. Sok időt töltöttünk együtt. Volt, hogy a kertben lévő növényekben gyönyörködtünk, volt, hogy mély lelki dolgokról beszélgettünk. Boncolgattuk a könnyűnek nem mondható gyerekkorát, az kudarccal végződő első házasságát és a megpróbáltatásokkal teli életét. Én is elmeséltem neki a saját történetemet. Mivel ekkor már erős fájdalmakat élt át, a hangulata hullámzott.

Én igyekeztem őt a pozitív irányba terelni, de voltak nehéz napok... Azt mondta, hogy nagyon sok erőt adtam neki.

Rendszeresen jött át hozzám zuhanyozni is, hiszen az Ö bungallójában csak hideg víz volt és a meggyötört testének igazi áldás volt meleg vízben mosakodni. Fájdalmai ellenére szinte minden nap rávette magát, hogy sétáljon egy kicsit a természetben. Ez mindig jót tett a lelkének. Bármin is ment keresztül kedves, szeretetteljes hölgy volt, akit az élet apró kis dolgaival nagyon boldoggá lehetett tenni. Szinte minden nap megleptem valamivel. Ha nem tudott kimozdulni a házból, virágot szedtem neki. Volt hogy frissen facsart gyümölcslével, saját készítésű nyers tortával kínáltam. Köztünk volt, lélegzett, mosolygott és csillogott a szeme. Aztán egyik napról a másikra elkezdett látványosan romlani a fizikai állapota... Előbb a kézfeje adta fel a szolgálatot, mert feldagadt az egész karja és keléses lett... De még mindig velük volt és hitt a gyógyulásban. Aztán légzési nehézségei kezdtek lenni... Rendszeresen oxigén palackból lélegzett. Egyre kevesebbszer jött ki a házból..." - osztotta meg a megrázó történetet a Facebookon Sylvi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?