LELKIZŐ

Gyászhír érkezett: rádiós kollégájától búcsúzik a magyar műsorvezető

Könnyfakasztó bejegyzést töltött fel az Instagram-oldalára a csinos rádiós.
  • Szerző: ripost

Felfoghatatlan tragédia történt, gyászol Kisó. A rádiós műsorvezető csütörtökön a késői órákban az Instagram-oldalán írta meg a szomorú hírt: tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából szeretett kollégája, András, akivel még a Rock FM-nél dolgoztak együtt.

"Megy a napi rutin, az Élet. Felkelünk, tusolunk, reggelizünk, munkába rohanunk, mosunk, főzünk, gyereket nevelünk. Stresszelünk, aggódunk. Sokszor olyan dolgokon, amik nem is számítanak igazán, de erre csak akkor eszmélünk rá - sajnos akkor is csak rövid időre -, amikor tragédia történik a környezetünkben. Elkésel egy meetingről; nem készülsz el időben egy prezentációval; nem kaptál meg egy csomagot; átvert a zöldséges 100 forinttal; felszedtél 3 kilót; nincs otthon tej; tönkrement a mosógép; összekaptál a pároddal."

Fel sem fogjuk, hogy milyen törékeny az Életünk. Csak akkor, amikor minden előjel nélkül egyszer csak elmegy valaki. Lejár az ideje.

"Két napja hívtál és nem hívtalak vissza. Holnap terveztem. De Neked már nincs holnapod. Kérlek Andris, ne haragudj" - írta a könnyfakasztó sorokat a rádiós, aki alig tudja felfogni a történteket...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiss Orsi KISÓ (@kisotheofficial) által megosztott bejegyzés,

Részvétünk!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?