LELKIZŐ

Gyászba borult Kordáék 35. házassági évfordulója

A népszerû énekes házaspár éppen 35 éve tette le az életre szóló esküt. A felhőtlen ünneplést azonban könnyek váltották fel. Klárika arról vallott, miért tragikus számukra ez a jeles alkalom.
  • Szerző: B.M.

Kordáék példás házasságban élnek, a veszekedést és a vitákat szinte nem is ismerik, és kiegyensúlyozott életüket minden évben legalább egyszer megünneplik. Ilyen alkalom a házassági évforduló. A fiatalos lendületű, energikus művészpár boldogan emlékszik vissza arra a nyári napra, amikor kimondták egymásnak a boldogító igent.

„Június 21-én keltünk egybe Gyurival. Minden évben igyekszünk úgy alakítani a fellépéseinket, programjainkat, hogy ezen a napon szabadak legyünk, és méltóképpen, kettesben ünnepelhessünk” – kezdte a nak Balázs Klári, aki ha belegondol abba, hogy már ilyen hosszú ideje élnek együtt a férjével, elérzékenyül.

„Kétség sem fér hozzá: egymásnak rendelt bennünket a sors! Az esküvőnkre a patinás Béke Szálló kupolatermében került sor, több mint 250 vendég járult hozzá a jelenlétével a boldogságunkhoz.

Egy szolid, fehér selyemkosztümben, fátyol nélkül álltam a pap elé

- emlékezett vissza Balázs Klári a csodaszép alkalomra. Ám ahogy törnek elő belőle az emlékek, kissé elcsuklik a hangja. „Azért szökött könny a szemembe, mert

ez idő tájt kicsit gyászolunk is.

A meghívott vendégek között voltak neves filmrendezők, sportolók, színészbarátaink, akik már nincsenek köztünk: Meszéna Miklós olimpikon vívó, Mamcserov Frigyes forgatókönyvíró, Korda Sándor újságíró, Faragó Vera színésznő, vagy Kangyal Öcsi, az Express együttes dobosa” – árulta el Korda György felesége, aki igyekszik csak a szépre összepontosítani férjével, hiszen erre a kerek évszámra igazán büszkék.

És ezeket olvastad már?