LELKIZŐ

„A karjaimban halt meg” – elvesztette feleségét és születendő gyermekét Attila

Attila, Ildikó és a lányuk boldogan várták a család új tagját. Az apa azonban most felesége temetésére készül. A Groovehouse énekesnője, Judy is gyászolja.
  • Szerző: Ripost

Néhány hónappal ezelőtt még Ildikó és Attila boldogan mutatta az ultrahangos képet, amivel büszkén tudatták a világgal: újabb csöppség érkezik a családba. 8 éves gyermekük, Léna mindenkinél jobban várta a kishúgát, akinek még a nevét is ő választotta ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem sokkal később azonban a boldogságot a mérhetetlen gyász és a sz fájdalom váltotta fel. A 38 éves édesanyának csupán három hete volt hátra a szülésig, de múlt csütörtökön váratlanul elhunyt. Először tüdőembóliára gyanakodtak, ám tegnapra kiderült, hogy szívelégtelenség okozta a halálát.

Fotó: Pixabay

„Az utolsó napon minden a normális mederben folyt. Léna Miskolcon szertornázott, mi pedig készültünk az estére. A kislányunk most Ildikóval akart aludni, ezért én a gyerekszobában feküdtem le. Fél 10 körül jött át hozzám, majd azt mondta, nem érzi jól magát, nem kap levegőt. Kimentünk a teraszra, leültettem, ő pedig arra panaszkodott, hogy szúr a mellkasa. Hívtam segítséget telefonon, de neki már lilult a szája, aztán habzó szájjal hányt a teraszon. Próbáltam besegíteni, de az ajtó előtt összeesett” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra a Blikknek Buri Attila.

A 40 éves férfi azonnal megkezdte az újraélesztést, pár perc múlva pedig a mentők is megérkeztek, akik átvették az irányítást, és ugyan mindent megtettek, de már ők sem tudták megmenteni az életét.

Könyörögtem, hogy hozzák vissza, de esélyük sem volt. A karjaimban halt meg a szerelmem. Nekem kellett dönteni arról, hogy császármetszéssel megpróbálják-e megmenteni a picit a hasában, de szerintük erre sem lett volna esélyük, így pedig nem is akartam„ – sírta el magát a megtört férfi.

Kislányuk a szobában aludt

”Szerencsére nem látott és nem érzékelt az egészből semmit, másnap reggel viszont muszáj volt neki elmondanom, mi történt. Odamentem az ágyához majd azt mondtam, anyáék felmentek a csillagok közé. Aztán kijött és azt felelte, hogy anyáék odafent ketten, mi pedig idelent leszünk erősek. Még csak 8 éves, de nagyon érett, az anyukája maximálisan felkészítette az életre. Azt is hozzátette, hogy minden versenyét anyának nyeri majd meg.„

Judy is gyászol

Ildikó halálhírét Judy osztotta meg a közösségi oldalán. Az énekesnő elárulta, az elhunyt kismama családjával 6 éve ismerkedtek meg, azóta pedig szoros baráti kapcsolatot ápoltak egymással.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár-Kis Judit ???? (@kisjudy) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?