LELKIZŐ

Kamerák előtt vallotta be: ezt művelte exeivel az Operett sztárja

Most már egyáltalán nem büszke a korábbi döntéseire.
  • Szerző: Doris

A 28 éves magyar sztárszínész, Gömöri András Máté a Life TV Bréking című műsorában volt vendég, amikor szóba került egy kissé kényes, és bizony sokszor fájdalmas téma: a szakítás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kamerák előtt vallotta be: ezt művelte exeivel az Operett sztárja

Gömöri megosztotta múltjai titkait (Fotó: LifeTV)

Polyák Lilla párja némi morfondírozás után elárulta, hogy neki meg kellett érnie ahhoz, hogy szépen, mindenféle drámától mentesen tudjon szakítani. Korábban bizony többször is előfordult, hogy mélyen megbántotta a volt barátnőit.

„Nekem erre meg kellett érnem, bevallom hősiesen. Szerettem volna szépen csinálni, tisztelettudóan és jól lezárni a dolgokat, nem mindig sikerült. Egy-két olyan embernek okoztam fájdalmat, akinek egyébként nem akartam. Csak szerettem volna lezárni, mert úgy éreztem, nincs több az adott kapcsolatban. Sajnos ezt nem tudtam úgy megtenni, hogy egyenes gerinccel kijöjjek a kapcsolatból. Ezt nekem meg kellett tanulnom” – ismerte el a kamerák előtt az Operettszínház művésze.

Szerencsére mára Gömöri rájött, hogy nem halogathatja, nem odázhatja el a szakítást, mert azzal csak a másiknak okoz fájdalmat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?