LELKIZŐ

Gólyahír, megszületett a magyar műsorvezető kisfia, édes nevet kapott

A 44 éves tévés nagyon sokat várt a gyermekáldásra, de most férjével végre határtalanul boldogok.
  • Szerző: Ripost

Előző csütörtökön reggel született meg Valkó Eszter és Radócz Péter első gyereke. A sok küzdelem után végre boldog a család.

Számtalan átsírt éjszaka, több sikertelen inszemináció és lombikprogram, rengeteg aggódás és persze reménykedés után karácsonykor jelentette be a 44 éves Valkó Eszter, hogy várandós. A terhessége alatt számtalan biztatást és gratulációt kapott, és sokszor elmondta a műsorvezető, mennyire várja már a kicsit. Egy héttel ezelőtt reggel, 57 centivel és 3730 grammal megszületett a kisfiú.

“Miután a baba lombikprogram segítségével fogant, az orvos úgy döntött, nem kockáztat, ezért előre időzített császármetszést végeztek nálam”- mesélte a boldog édesanya a Story magazinnak, de nem csak ő, hanem a férje is meghatottan nyilatkozott: “Nagyon megható volt látni a kisfiunkat, hiszen rengeteget küzdöttünk érte. Naná, hogy mindketten sírtunk, mint a gyerekek.”

Simon állítólag pont olyan nyugodt baba, amilyen az édesanyja hasában volt, ahogy erről a magazinnak mesélt a házaspár. Eszterék megosztottak néhány részletet a szülésről és megmutatták az első családi fotókat is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?