LELKIZŐ

„Megígértem Karcsinak„ – megtörten nyilatkozott Gesztesi Károly szerelme

Több mint egy évvel Gesztesi Károly halála után sem enyhül a színész utolsó szerelme, Mattesz Csilla fájdalma. Nem telik el nap, hogy ne gondolna egykori kedvesére.
  • Szerző: Ripost

Gesztesi Károly 25 évvel ezelőtt ismerte meg Mattesz Csillát. Az úszónőt különleges szálak fűzték a színészhez, ő volt az, aki az utolsó időszakban a színész mellett állt. Komoly terveik voltak, de az álmuk tavaly január 4-én a színész váratlan halálával szertefoszlott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Nincs olyan nap, hogy Karcsi ne jutna eszembe. Jön a jó idő, és áprilisban szeretnék a születésnapjára egy megemlékezést szervezni, amennyiben a járványhelyzet is ezt megengedi, hiszen az emberek nagy része nem tudott tőle elköszönni„ – kezdte a Borsnak Mattesz Csilla. „Nekem nem csak lelki társam volt, barátként is számíthattam rá. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék Kar­csira, az emlékei mindig velem vannak. Mindennap nézegetem a fo­tóinkat, és szeretném bejárni újra azokat a helyeket, ahol együtt voltunk. Sajnos jelenleg ezt a járvány nem teszi lehetővé, de amint újra szabadok leszünk, biztosan erre is sort fogok keríteni” – mondta az úszónő, aki igyekszik gondolatait elterelni Karcsiról.

Fotó: Bors

„Elmondhatatlanul hiányzik, de megtalálom a mindennapokban a boldogságomat, mert terapeutaként gyerekeket gyógyí­tok. Az életem a munkám, a lányom és az unokám, akik vigaszt nyújtanak nekem, és minden szabadidőmet velük töltöm. Sajnos most az uszodák zárva vannak, mert vízben fejlesztem a gyerekeket, de amit tudok, on­li­ne vagy a szá­raz­földön ol­­dom meg. Meg­ígértem Karcsinak, hogy megírom azt a könyvet, ami által átadhatom a módszereimet a fiataloknak, a szakmának. Ezen dolgozom, amikor csak tudok„ – mondta megtörten Csilla, majd azt is elárulta, fájdalma máig nem enyhült.

„Édesapámat 12, édesanyámat négy éve veszítettem el. Az idő gyógyír volt a sebeimre. Betegek voltak, tudtam, hogy előbb-utóbb be fog következni, hogy elmennek, valamelyest megpróbáltam felkészülni rá. Karcsit máig nem tudom elengedni!” – hangsúlyozta Csilla, akinek éppen ezért eszébe sem jutott, hogy újra párra találjon.

Fotó: HOT!

„Ő váratlanul hunyt el, amire sosem gondol az ember, hiszen imádott élni, tele volt tervekkel… Egy életerős férfi volt. Nagyon vágyott egy óriási szerepre, sőt a filmrendezés is rendkívül érdekelte. Abban is biztos vagyok, ha megélte volna, hogy a koronavírus miatt leállnak a színházak, a művésztársai miatt aggódna. Tudom, hogy a vállán viselné a barátai, kollégái sorsát. Nélküle sokkal szegényebb a világ. Vannak olyan emberek, akik pótolhatatlanok, és ő ilyen, még annak ellenére is, hogy sokan az ellenkezőjét vallják. Nemcsak a családnak hiányzik, hanem a szakmának, a barátoknak és a közönségnek is, mindenkinek, aki szerette őt„ – jelentette ki Csilla, aki mindig is na­gyon jó kapcsolatot ápolt szerelme édesanyjával, azonban az elmúlt időszakban már csak nagyon ritkán beszélnek.

Másokat mentett élete utolsó pillanatában

Gesztesi Károly 56 évesen, 2020. január 4-én hunyt el. A tragédia az egész országot megrendítette. A színész autóvezetés közben szívinfarktust kapott, a kiérkező mentők hiába próbálták 50 percen át újraéleszteni, nem tudták megmenteni az életét. Budapesten, a Ferdinánd hídnál érte a szerencsétlenség, melyből tragédia is történhetett volna, ám még az utolsó pillanatban is volt annyi lélekjelenléte, hogy a járdára kormányozza az autóját, hogy ne csapódjon bele a szembe jövő forgalomba.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?