LELKIZŐ

Dráma, beteg fia miatt akarta feladni az Ázsia Expresszt Gáspár Zsolti

A 18 éves fiú egy ritka betegséggel él együtt.
  • Szerző: RIPOST

Gáspár Zsoltit olyannyira megviselte imádott gyermeke hiánya Srí Lankán, hogy már a harmadik napon az Ázsia Expressz 2 feladását fontolgatta. Nikolász ugyanis neurofibromatosisban szenved, amely egy igen ritka, idegrendszerre is kiható, genetikai eredetű bőrbetegség. Zsolti a harmadik forgatási napon teljesen összeomlott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Őszinte leszek, én ezt nem akarom itt tovább csinálni. Érzem, hogy jó páros vagyunk Evelinnel, és azt is látom, hogy meglepően jól is haladunk, de a lelkem sajog és már az őrület határán vagyok. Haza akarok menni, na! Annyira hiányzik a családom, hogy azt szavakba sem tudom önteni… Bírok én mindent. Nem érdekel, hogy a forróságtól ég a tüdőm, hogy néha az ájulás kerülget az éhségtől, hogy nem tudok rendesen vécézni, mióta itt vagyunk, de abba, hogy a kis Nikolász nincs velem, belepusztulok. Persze, hiányzik mindenki, de ő a legjobban, hiszen őrá kellett a legjobban vigyáznom a kis élete so­rán” – idézi a Bors Zsolti szavait, aki képtelen volt visszatartani könnyeit.

„Nikolász különleges gyermek, és az egyetlen fiú a Gáspár családban, úgyhogy mint egy aranyszemű tyúkra, úgy vigyázunk rá. A bőrbetegsége, ami 12 éves korában jött ki, ugyanis ritka. Mindig speciális, UVB-szűrős ruhában fürdőzhetett csak, és napra sem engedjük” – tette hozzá Gáspár Győzike öccse, aki hazaérve jó híreket kapott, úgy tűnik, Nikolász meggyógyult.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?